Adriana Voloșenco trăiește cea mai intensă perioadă din viața sa. Interpreta este însărcinată în al doilea trimestru și este nerăbdătoare să își țină minunea în brațe. În aceste zile, viitoarea mămică se află alături de soțul său într-o scurtă vacanță, acolo unde nu ezitată să își afișeze burtica frumos conturată.

De curând, au sărbătorit cel mai important eveniment din viața lor – o nuntă ca în povești, ținută la un castel istoric din Sinaia. Astăzi, cuplul se află luna de miere, cei doi au alegând o destinație deosebită. De câteva zile descoperă insula Thasos, din Grecia.

19389599_1437231266337734_1327485670_n

Interpreta nu a uitat să imortalizeze clipele minunate pe care le trăiește, postând pe rețelele de socializare imagini în care își afișează burtica. În excusivitate pentru Ea.md, graviduța a oferit și alte fotografii în care apare și alături de viitorul tătic.

Într-un interviu oferit pentru revista noastră, Adriana Voloșenco a dezvăluit că va aduce pe lume un băiețel.

„Aveam alte planuri pentru 2017, dar ceea ce ni se întâmplă mie și soțului meu e un lucru fenomenal de frumos. Faptul că vom avea un copilaș ne-a luat și prin surprindere, dar eram și pregătiți oarecum. Ne-am dorit ambii asta și încercăm să savurăm momentul. De foarte multe ori văd mămici care își fotografiază burtica. Eu cred că am făcut două poze până acum. Sunt prinsă atât de mult în lucru, dar am zis că neapărat trebuie să îmi creez amintiri.”

Foto: Facebook.com, Arhivă personală