De ce ar avea nevoie o femeie pentru ca să fie sută la sută împlinită alături de un bărbat? Dacă credeți cu fermitate că e nevoie de un partener care-și cunoaște responsabilitățile de bărbat, aduce bani acasă și e fidel, s-ar putea să greșiți.

Adrian Ursu a ajuns deja la etapa în care a realizat care-i sunt necesitățile unei femei pentru ca să se simtă fericită.

Din mărturisirile exclusive ale artistului în cadrul proiectului „Ce vor femeile?!”, Adrian a dezvăluit rețeta fericirii pentru o femeie într-o relație.

„Bărbații așteaptă să fie apreciați pentru ceea ce fac și acasă să fie totul bine și în public să fie bine, deși uneori nu fac ei suficiente pentru asta.Uneori nouă, bărbaților ni se pare că dacă muncim și avem un job bine plătit, atunci noi suntem bărbați ideali.

Eu consideram că dacă ești corect față de femeia ta, nu o înșeli, o iubești și aduci bani acasă, înseamnă că ești ideal. Uite că lucrurile nu stau așa. Ar trebui încă multă atenție, dragoste pe care să i-o dăruiești necondiționat și zilnic.

Urmărește interviul integral în link-ul de mai jos:

O să-i spun fiicei mele să nu creadă în tot ce spun bărbații” Mărturisirile lui Adrian Ursu în „Ce vor femeile?!”