Adrian Ursu a acceptat un dialog de suflet despre „Ce vor femeile?!”, în care s-a lăsat descusut de mărturisiri pe care nu le-a făcut până acum în presă.

Femeia este ființa care are o menire înaltă pe acest Pământ. Una sfântă de a deveni mamă – cea care poate face cel mai frumos cadou din lume. Oricât de inspirat ar fi un bărbat, el nu poate întrece o femeia atunci când ea devine mamă.

O femeie trebuie să fie inteligentă, un pic șireată, să aibă acel farmec, care să o ajute să cucerească un bărbat sau altul.

Trăim în Moldova, unde nu femeia trebuie să cucerească bărbatul, dar bărbatul femeia.

Am avut cazuri în care nu am cucerit dar m-am lăsat cucerit.

Dacă femeia te face să crezi că tu ai cucert-o înseamnă că deja e bine.

În trecut consideram că este foarte important să povestești mult despre tine. Uitând de faptul că trebuie să mai știu și să ascult. Asta e atât de important. Greșeala asta am făcut-o de mai multe ori.

E foarte important să te interesezi și să fii sincer prin interesul tău față de o femeie.

Libertatea înseamnă de a nu te simți sub piciorul cuiva. O femeie inteligentă, dacă îți dorește să facă schimbări la bărbat, atunci o face așa ca el să nu simtă acest lucru. Obține ce-și dorește foarte atent și încurajându-l. Nu să-l taghinezi pentru ceea ce face rău, dar să-l încurajezi pentru ceea ce face bine.

M-am convins de o mulțime de ori că am o soție înțeleaptă. Deși are nici 25 de ani, reușește să modeleze lucrurile foarte atent și subtil.

Bărbații așteaptă să fie apreciați pentru ceea ce fac și acasă să fie totul bine și în public să fie bine, deși uneori nu fac ei suficiente pentru asta.

Uneori nouă bărbaților ni se pare că dacă muncim și avem un job bine plătit, atunci noi suntem bărbați ideali.  Eu consideram că dacă ești corect față de femeia ta, nu o înșeli, o iubești și aduci bani acasă, înseamnă că ești ideal. Uite că lucrurile nu stau așa. Ar trebui încă multă atenție, dragoste pe care să i-o dăruiești necondiționat și zilnic.

Rețelele de socializare influențează și nu întotdeauna pozitiv. Acum îmi dau seama că e prea multă răutate în mediul online.

Femeile uneori se întrec prin poze pe rețelele de socializare. Mă conving că aveam prea multe femei frumoase. Vezi uneori pozele unei domnișoare și o crezi inteligentă, citită, iar apoi, ai ocazia să o auzi vorbind și îți dai seama că ai cam adăugat calități.

Femeile moldovence sunt calde la suflet sunt blânde, gospodine.

Femeile aleargă uneori după prinț, își doresc ca bărbatul să fie asigurat din punct de vedere financiar, neavând suficientă inteligență de a observa că un alt bărbat, care poate nu e atât de înstărit, dar are un potențial care poate fi valorificat, care are ambiție.

Femeile își doresc lucruri diferite, în perioade diferite, ceea ce își doresc toate femeile din toate categoriile este dragoste și atenție. Asta vor toate toate femeile.

Discutam pe timpuri cu o domnișoară cara activa în „cea mai veche profesie de pe glob” și eu o întrebam de ce faci acest lucru. Ea: pentru că am nevoie de bani, pentru că îmi place. O întreb: ai prieten. Ea: da am! Zic: da pentru ce îți trebuie el. Ea: vreau și eu să fiu iubită, să mă alinte cineva. Deci oricum toate femeile își doresc acest lucru și un bărbat trebuie să știe să ofere asta.

Sunt „dojenit” uneori pentru oarecare lucruri pe care le fac. Dacă să luăm foarte pământesc, ce-și doresc femeile, atunci să nu sforăi noaptea.

Irina ar vrea să acord mai multă atenție fetiței. Nu doar să privim un desen animat, dar să o învăț lucruri utile.

Eu încerc să condimentez relația mea cu Irina prin escapade și călătorii. Altceva ar mai fi comunicarea cu fetița noastră.

O să îi spun fiicei mele să nu creadă tot ce spun bărbații pentru că bărbații uneori mint intenționat, alții mint fiind duși de val. Uneori bărbații promit tot din aceleași motive. Cineva promite pentru minte și pentru că vrea să impresioneze sau pentru că simte asta în acel moment, dar pe care ulterior nu le face pentru că focul s-a mai liniștit.

Respectiv o să mă strădui să o învăț să muncească, să nu aștepte să vină din partea bărbatului totul.

În primul rând vreau ca toate femeile să aibă grija de ele. Să fie bune, înțelegătoare, înțelepte și să aibă grijă de lumea lor interioară. Asta nu înseamnă doar statusuri frumoasepe rețelele de socializare, dar lumea interioară înseamnă mult mai mult.