Designerul menționează că astfel de măști ajută la evitarea problemelor în utilizarea gadget-urilor ce au Face ID incorporat. Măștile deja se bucură de popularitate. 

Sursă: glamour.ru

Danielle Baskin, designer din San Francisco, a creat măști respiratorii de tip „N95” cu imprimeurile feței, pentru a utiliza un smartphone cu Face ID fără a îndepărta masca.

„Am inventat un serviciu ce imprimă fața oricărui doritor pe o mască medicală. Astfel, vă puteți proteja de orice virus și de asemenea să utilizați telefonul fără a crea un disconfort”, a declarat Danielle.

Sursă: glamour.ru

Pe site-ul Resting Risk Masc va fi posibil de plasat o comandă pentru realizarea unei măști cu fața oricui. Pentru asta, va fi nevoie de o fotografie, ce ulterior va fi imprimată pe mască cu ajutorul coloranților naturali. Costul accesoriului va fi de 40$.

Încă nu se știe când va fi dat startul vânzărilor, din motiv că unele țări duc lipsă de măști, din cauza virusului Covid-19. Dar este posibil de lăsat poșta electronică, ca să fiți anunțați când se va începe vânzarea acestora.

Sursă: glamour.ru

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: