Nicoleta Bugan este o tânără din Chișinău căreia i-a plăcut din fragedă copilărie tot ceea ce ține de scenă. Cum a început să facă primii pași în lumea modelingului, a venit și dorința arzătoare de a deveni profesoară, iar acum și-a văzut visul realizat.

„De mică voiam să devin profesoară, să predau lecții de modeling pentru copii și adolescenți. Îmi doream să împart cunoștințele și experiențele mele cu alte persoane, să fac ceva cu adevărat folositor care să rămână în inima cuiva, așa cum a fost și în cazul meu”, povestește Nicoleta.

Ambiția și determinarea erau lecții învățate încă în copilărie. Astfel, în momentul în care a apărut o propunere de colaborare cu o agenție de modeling de la noi, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri. A decis să-și urmeze visul copilăriei, cel de a deveni profesoară de defilare.

Chiar dacă la moment, tânăra are un program încărcat, fiind în ultimul an de facultate la Colegiul Național de Comerț al ASEM, având diferite sesiuni foto și prezentări, ea spune că trăiește fiecare lecție ca ceva special. Această ocupație este sursa sa de fericire, ce o încarcă cu energie și entuziasm.

„Nu întotdeauna aspectul fizic are o semnificație mare. Este foarte important felul în care te prezinți, maniera, atitudinea și sinceritatea de care dai dovadă, lucruri pe care încerc să le transmit și elevilor mei. La fiecare lecție mă strădui să creez ceva nou, să fie cât mai interesant. Ținând cont că am 2 grupe: cu vârste cuprinse între 5-10 ani și 11-15 ani metodele de învățare sunt destul de diferite. Nimic nu se compară cu felul în care mă privesc, cu satisfacția care o primesc la sfârșitul fiecărei ore atunci când îmi spun „Mi-a plăcut, o să vin și data viitoare!”, e o doză de energie pentru mine”, spune tânăra.

Citește și: Află de la Nicoleta Bugan care sunt condițiile pe care trebuie să le întrunești ca să devii model în Republica Moldova (Interviu)

În ceea ce privește concurența pe piața de la noi, tânăra spune că este una destul de puternică. Prin urmare, au început să apară și primele critici, din motivul că are 18 ani și mulți consideră că este prea tânără pentru a preda.

„Am primit destul de multe comentarii negative din partea altor agenții de modeling, dar încerc să fac abstracție, pentru că este mult de lucru. Prefer să mă gândesc ce să le pregătesc copiilor pentru următoarea zi, în loc să mă gândesc la ce zice lumea. Părerea elevilor mei despre mine e mai importantă, decât părerea oamenilor străini, care nu mă cunosc cu adevărat”, mai adaugă modelul.

Sursa foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: