Piele netedă, elastică, hidratată, proaspătă și tânără în doar câteva minute! Este oare posibil acest lucru, s-ar întreba orice femei? DA, cu BioRePeelCl3, marea noutate în materie de estetică facială de la Daria Room 💚. Tratamentul de biostimulare, revitalizare și peeling este un instrument absolut inovativ pentru tenul nostru, menit să aibă o acțiune multiplă după numai o singură procedură.

Ce presupune tehnologia

Cu tehnologie brevetată, care combină efectele biostimulatoare, revitalizante și peeling-ul, dezvoltate de CMED AESTHETIC (Italia). Preparatul conține acid tricloracetic, acid tartric, acid citric, acid salicilic, acid lactobionic, acid din gama-aminobutiric, arginină, prolină, izoprolină, ascorbat de sodiu și riboflavină. O astfel de compoziție bogată distinge BioRePeelCl3 de alți „concurenți” pentru peelingul facial!

Combate îmbătrânirea

Combinația dintre componentele active BioRePeelCl3 ne permite să combatem în mod eficient îmbătrânirea pielii, efectele expunerii la radiații ultraviolete și pigmentare, dar și manifestări (chiar și severe) ale acneei. Acțiunea se bazează pe o exfoliere ușoară, combinată cu proliferarea puternică a pielii și stimularea proceselor de biosinteză care ajută la restabilirea structurii pielii. Produsul este, de asemenea, potrivit pentru pielea tânără, ce prezintă acnee în stadiul acut, formă comedonală de acnee, cicatrici „tinere” sau „proaspete” și riduri mici.

Ce face un singur peeling?

Minuni! Dacă e BioRePeelCl3! BioRePeelCl3 este o terapie inovatoare ce acționează în 2 faze, conținând 4 complexe funcționale ce rezultă în 9 acțiuni diferite asupra pielii.

Spre deosebire de un peeling clasic, acesta actionează într-o faza lipofilică și una hidrofilică, fiecare dintre acestea având un mecanism propriu de acțiune. Acestea conțin 4 complexe bogate în aminoacizi, TCA, AHA, BHA și vitamine ce acționează sinergic pentru a oferi rezultatul dorit și pentru a elimina unele din neajunsurile unui peeling clasic. Aceasta variantă de peeling prezintă avantaje incontestabile față de peelingul clasic cu TCA. Durata recuperării este foarte scurtă, nu este urmată de o descuamare agresivă, așa ca în cazul peelingului clasic cu TCA și permite reîntoarcerea pacientei în activitate imediat a doua zi.

👉Cele 9 acțiuni ale peelingului BioRePeelCl3 sunt:

  • Acțiune protectivă și stabilizatoare
  • Acțiune de reducere a pierderilor de apă prin piele
  • Acțiune regenerativă
  • Acțiune hidratantă
  • Acțiune biostimulatoare
  • Acțiune revitalizantă
  • Acțiune keratolitică și de peeling
  • Acțiune antirid și antioxidanta
  • Acțiune antiacneica și de închidere a porilor

👉Costul tratamentului la Daria Room: 850 lei

P