Nu ești singură. Și nici durerea nu va rămâne în viață ta o veșnicie. Află care sunt cele mai importante reguli pe care să le respecți dacă vrei să depășești o despărțire.

Iată 7 etape importante pentru a te regăsi după o despărțire, scrie de kudika.ro

1. Oferă-ți timpul necesar pentru a suferi

Nu închide în inima ta toată durerea. Nu refuză să plângi, nu refuză să vorbești despre ceea ce simți. Este normal să suferi, este normal să fii tristă, este normal să nu mai ai chef de nimic. Această etapă este importantă, nu o ignoră.

2. Permite emoțiilor să existe, însă nu permite despărțirii să te consume în totalitate

Nu intra într-o zonă obscură a vieții tale. Nu permite acestei despărțiri să te consume, să te transforme, să te întoarcă din drumul tău. Cel mai important lucru pe care îl poți face acum este să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc de fiecare dată.

3. Nu da vină pe tine

Fără întrebări la care nu ai răspuns. Fără mustrări. Fără să arăți cu degetul fix către ține. Ce a fost, a fost. S-a întâmplat și nu mai poți face nimic. Gândește-te că Universul are întotdeauna un plan mai bun pentru tine, poate că pur și simplu nu a fost să fie al tău.

4. Distanțează-te de sursa durerii

Poate fi greu, însă este important și necesar să tăi orice legătură cu persoană care te-a rănit. Șterge mesajele, ascunde pozele și încearcă să nu îi cauți contul pe social media.

5. Învață să privești partea bună a lucrurilor

Acum ai timp pentru tine. Ai timp să te regăsești, să te redescoperi, să îți afli pasiunile și ce te face fericită. Profită de această perioadă pentru a crea cea mai bună relație pe care o poți avea cu tine însăți. Fă ce îți place, pune-te pe primul loc și arată-i sufletului tău cât de mult îl iubești.

6. Nu renunța la iubire

Doar pentru că s-a întâmplat asta acum, nu înseamnă că trebuie să construiești ziduri uriașe în jurul inimii tale. Nici vorbă! Nu renunța la iubire pentru că ea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate simți sufletul tău. Ai încredere că ce este destinat să fie al tău va găsi o cale către tine.

7. Iubește-te suficient încât să știi că meriți mai mult

Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți. Nu grăbi niciodată lucrurile. Tu meriți mai mult decât crezi. Meriți o iubire adevărată. Meriți stabilitate. Meriți pe cineva care să fie alături de tine necondiționat. Meriți sinceritate. Meriți să fii respectată. Meriți cea mai frumoasă dragoste din lume.

Sursa

Distribuie articolul: