O cămașă albă mereu va fi la modă, motiv pentru care continue să fie un element indispensabil din garderoba oricărei femei. Fie că optezi pentru o ținută casual sau una business, se potrivește perfect atât cu o fustă, cât și un costum sau o pereche de blugi.

Cămașa masculină

Cămașa bărbătească nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, în opinia mea. Și, dacă nu găsești niciuna care să îți placă suficient din magazinele pentru doamne, atunci probează modelele cu adevărat masculine de la branduri care numai asta fac.

Cămașa albă cu mâneci oversized

Are o feminitate aparte, dar și o eleganță. De aceea o poți lua în calcul pentru evenimente importante care se desfășoară seara. Poart-o cu o pereche de pantaloni impecabili, drepti, satinați și cu o bijuterie oversized.

Cămașa cu detalii „fashion”

Fie că este vorba despre nasturi vizibili, despre o fundă aplicată, despre un decupaj atipic sau despre o inserție de dantelă, cămașa cu astfel de detalii va rămâne mereu o piesă clasică „with a twist”. Și avantajul acesteia este că se potrivește și cu o pereche de pantaloni kaki, baggy, dar și cu o fustă creion.

 

Distribuie articolul: