Astrele ne dezvăluie care sunt bărbaţii din zodiac ce ştiu cum să trateze frumos o femeie. Te vor face să te simţi ca o prinţesă! Pentru bărbații din aceste 5 zodii, dragostea înseamnă totul.

eva.ro

Rac

Racul profită de șansa de a-și trata iubita ca pe o prințesă și să-i ofere tot ceea ce și-a dorit vreodată în viață. Ceea ce îi place mai mult este să-i privească chipul luminându-se, atunci când o răsfață. Are multă dragoste de dăruit și când găsește acea persoană specială, vrea ca ea să știe că este cea mai importantă. Astfel, îți demonstrează cât de fericit este cu tine.

Capricorn

Capricornul are una dintre cele mai mari inimi din zodiac, ceea ce înseamnă că are și multă dragoste de dăruit. Deși, s-ar putea să fie mai reticent atunci când este vorba de a-i spune partenerei cât de mult o iubește, el știe că există și alte moduri de a arăta acest lucru. Unul este să te trateze ca pe o prințesă. Pentru el, a fi capabil să-ți ofere cadouri și sărutări este modalitatea ideală nu numai de a-și exprima iubirea, ci și să-ți arate cât de departe ar merge pentru tine.

Leu

Leul știe cât de bine se simte să fie el însuși răsfățat, așa că iubita sa se va simți ca o prințesă. Te va invada cu cadouri și lucruri materiale și mai puțin cu sărutări și masaje la tălpi, potrivit eva.ro.

elle.ro

Taur

Taurul își tratează iubita frumos tot timpul, dar metodele lui sunt puțin mai subtile. O va face plătind pentru tot ce își dorește și gătindu-i o cină la lumina lumânărilor. Iar ceea ce te face să te simți și mai mult ca o prințesă este atunci când îți spune din priviri că te iubește. El vrea doar să te simți iubită, vrea să știi că nu trebuie să miști niciodată un deget pentru nimic.

Pești

Bărbatul Pești își tratează iubita ca pe o prințesă din momentul în care se trezește până când pune seara capul pe pernă. Micul dejun la pat, trandafiri fără o ocazie specială, rezervări surpriză la restaurantul tău preferat după o săptămână grea și… lista continuă. S-ar putea să nu te invadeze întotdeauna cu cadouri și surprize, dar atenția lui în dormitor și felul în care se asigură mereu că ești fericită te fac să te simți ca pe o prințesă cu acte în regulă.

Sursa: eva.ro