Multe femei consideră perioada menstruației drept una de coșmar, iar unele chiar evită să iasă din casă în aceste zile. Există, însă, soluții care te pot ajuta să treci fără niciun stres și fără a simți vreun disconfort.

Așadar, pentru a te bucura de încredere pe tot parcursul lunii, alegerea corectă a tipului de absorbant este esențială. Urmează aceste sfaturi simple și vei avea parte de o menstruație fără griji!

Înțelegerea fluxului menstrual

În timpul menstruației, fluxul poate fi slab, moderat sau abundent. Pentru a fi protejată atunci când fluxul menstrual este abundent, ai nevoie de un produs cu indicele de absorbție necesar, marcat cu un anumit număr de picături.

Alegerea mărimii potrivite a produsului

La fel ca lenjeria intimă, produsele pentru perioada menstruației vin în mărimi diferite. Acestea sunt numerotate cu cifre pentru a alege mai ușor mărimea potrivită.

Perioada de utilizare

În funcție de momentul zilei – zi sau noapte – absorbantele și tampoanele diferă ca mărime și caracteristici, astfel ca să te simți bine oricând.

Schimbarea absorbantului

Schimbarea absorbantului sau a tamponului este recomandat să se facă la 4-6 ore sau mai devreme, în funcție de abundența fluxului.

Respectarea acestor reguli simple te vor ajuta să găsești produsele potrivite pentru tine și să te bucuri de încredere chiar și în zilele sensibile. Kotex creează o gamă diversă de absorbante care oferă femeilor libertate, încredere până la 100% și mai multă grijă pentru propriul corp. Produsele moderne ale mărcii includ absorbante și tampoane concepute pentru a asigura confort atât ziua, cât și noaptea. Acestea sunt aproape invizibile, flexibile și moi, perfecte pentru a te simți la fel ca și în zilele obișnuite.

Noile absorbante Kotex sunt mai subțiri și se mulează după formă corpului, rețin mai bine fluidele, absorb mai mult și mai eficient, eliminând riscul scurgerilor laterale. În plus, suprafața absorbantă delicată nu conține alergeni și lasă aerul să circule. Nu afectează pielea și protejează împotriva iritării. Stratul super absorbant atrage rapid lichidul păstrând mirosul în interior, iar suprafața rămâne uscată. Astfel, dacă muncă legată de scaunul de la birou sau călătoriile lungi te înspăimântă când ai menstruație, cu produsele Kotex uiți de orice grijă. Folosește-le și te vei convinge că își fac bine treaba.

Kotex – mai multă protecţie, mai mult confort și mai multă încredere!

Pe paginile de Facebook și Instagram #kotexmoldova găsești informații utile despre toate produsele Kotex, dar și cele mai utile sfaturi pentru a fi mereu activă și încrezătoare în fiecare zi.

P