Puţine femei ştiu că în timpul menstruaţiei este deosebit de importantă o bună igienă în zona genitală externă. De aceea, trebuie să aibă mare grijă în alegerea corectă a absorbantelor sau tampoanelor. În articolul de mai jos vă vom explica de ce în zilele critice femeile trebuie să opteze pentru produse cu un procent cât mai ridicat de fibre naturale.

În perioada menstruaţiei, unele femei preferă absorbante, iar altele tampoane. Femeile folosesc diverse produse în funcţie de fluxul lor menstrual. Totuşi, ele nu trebuie să uite că igiena din zona genitală este extrem de importantă şi depinde de produsele pe care le folosesc, pentru a trece mai uşor peste menstruaţie şi a fi pregătite de orice.

Specialiştii recomandă folosirea absorbantelor cu un procent cât mai redus de fibre sintetice şi alegerea celor cu un procent ridicat de fibre naturale. Majoritatea produselor de îngrijire feminină în timpul menstruaţiei conţin agenţi tensioactivi, adezivi şi aditivi, care sunt albiţi cu clor, lăsând în urma lor urme de dioxină, care pot fi canceroase şi duce la urmări grave sau alte probleme de sănătate periculoase. Acest pericol dispare în totalitate dacă femeile folosesc absorbante din bumbac natural. Noile produse pentru menstruaţie de la Kotex Natural sunt cele mai sigure la acest capitol, întrucât partea superioară a acestora este concepută din fibre naturale 100% hipoalergice, testate dermatologic şi prietenoase cu pielea ta, care nu vor crea iritaţii sau disconfort.

Absorbantele din bumbac natural au o capacitate mai mare de absorbţie

Bumbacul natural are proprietăţi extraordinare de absorbţie a lichidelor, motiv pentru care este recomandat şi în cazul hainelor. Absorbantele din bumbac natural au şi o rezistenţă superioară. Acestea nu se deteriorează în timp ce le porţi sau asimilează lichidele.

Noile produse pentru perioada critică de la Kotex Natural sunt concepute pentru a-ţi păstra senzaţia de a te simţi mereu curată, uscată, proaspătă şi plină de încredere. Absorbantele cu fibre naturale, mai subţiri şi mai scurte, îţi dau senzaţia de confort maxim, astfel încât vei uita că le porţi. Iar noile tampoane confecţionate dintr-un material moale şi absorbant, concepute şi ele din fibre naturale, îţi păstrează lenjeria intimă protejată şi sunt atât de comode, încât nici nu le vei simţi. Noile produse de la Kotex Natural au diverse forme, mărimi şi capacităţi de absorbţie pentru a face faţă tuturor nevoilor femeilor. Cele pentru noapte sunt, de obicei, cu o capacitate mai mare de absorbţie pentru a-ţi oferi siguranţă maximă şi a te trezi curată.

Dacă ciclul tău menstrual este unul abundant şi ţine mai mult, nu uita să schimbi tampoanele o dată la 3-6 ore, iar absorbantele le poţi schimba o dată la 4-8 ore.

Ai grijă de sănătatea ta intimă cu noile produse naturale de la Kotex Natural şi vei fi mereu curată, îngrijită şi încrezută în tine.

Mai multe detalii despre produsele Kotex pe Instagram sau Facebook.

P