Arată foarte bine la anii săi, astfel, puțini sunt cei care îi pot ghici vârsta! Legendara interpretă Sofia Rotaru este astăzi omagiată, iar cu prilejul acestei frumoase ocazii – cea de-a 72-a aniversare, admiratorii și cei apropiați au bucurat-o cu multe mesaje alese și bineînțeles și feciorul ei, Ruslan Evdokimenko.

„Întotdeauna m-am gândit, cum este atunci când milioane de oameni te iubesc de jumătate de secol? Probabil este un sentiment special, care este dat să-l experimenteze doar artiști mari…
Dar pentru mine întotdeauna vei fi MAMĂ – dragă, unică și cea mai bună! Fie ca Dumnezeu să-ți dea sănătate și pace sufletească! Bucură-te de fiecare zi – o meriți! La mulți ani!”, a scris Ruslan Evdokimenko pe contul său de Instagram.

Mesajul emoționat este însoțit și de-o poză adorabilă!

Sofia Rotaru, mega petrecere cu ocazia aniversării a celor 71 de ani. Imagini de colecție (Foto)

De asemenea și cei doi nepoți ai îndrăgitei interprete, Anatolie și Sofia, au ținut să-i adreseze o urare prin intermediul rețelelor sociale.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Ionel Istrati, încântat de întâlnirea cu Sofia Rotaru și Olga Buzova. Are doar cuvinte de laudă pentru artiste (Video)