Artiștii și persoanele publice de la noi s-au întrecut în poze de familie absolut superbe, cu ocazia Crăciunului pe stil nou. Afișați în straie sclipitoare, aceștia și-au exprimat gândurile pline de lumină și de dragoste pentru cei dragi în felicitări publice. Le-am ales pe cele mai faine, însă lista rămâne oricum deschisă.

Lenuța Gheorghiță și frumoasa ei familie

Diana Ivanov, TwiceMomat22: „Merry Christmas from our family to yours)❤️ multă căldură și pace în casele voastre să aveți 😍🙏 vă îmbrățișam cu drag 😊

P.S. Și mai mult entuziasm decât pe fața lui David)) 🤦‍♀️el azi e la fel de fericit…ca într-o zi obișnuită! Da’ ai voștri?! Simt atmosfera de sărbătoare?”, a scris bloggerița.

Nicoleta Sava Hanganu și trompetistul Dumitru Hanganu, alături de fetița lor, Drăgostina

Tatiana Heghea, alături de micuța Regina-Raluca, la premierea Aquarelle „Femeia Anului”

Nicoleta Nucă: „My smile when I receive Christmas presents! 🤩🤣❤️”, a scris Nicoleta, și le-a urat tuturor: „Crăciun fericit și luminos alături de cei dragi! Va puuup! 🥰🥳😘🎄🎅🏻”.

Lilu, alături de fetițele și soțul ei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Crăciunul e sărbătoarea care aminteşte că cel mai important lucru în viaţă – e timpul petrecut alături de oamenii pe care îi iubeşti – sunt zâmbetele adevărate pe feţele copiilor şi a părinţilor tăi, sunt darurile făcute din suflet, nu din obligaţie… E sărbătoarea care uneşte mai mult ca niciodată oamenii împreună, atunci când tragi liniile şi te bucuri de rezultate, când nu mai alergi după nimic… eventual după cadouri, dacă ai lasat-o pe ultima clipă. Dar în ultima perioadă am început prea mult să le jucăm planul comercianţilor şi transformăm adevărata valoare a Crăciunului într-o cheltuială fără rost. Aruncăm bani pe lucruri care se strică, şi uităm să investim în emoţii naturale, în îmbrăţişări sincere, în poveşti din copilărie spuse la masa mare, în mulţumiri şi recunoştinţă. Încerc să retrăiesc sentimentele din Crăciunul copilăriei mele, când cea mai mare bucurie era să fim toate neamurile la o masă rotundă. Încerc să fac asta şi în Familia Mea. Să petrecem prezentul ca în viitor să avem amintiri despre care să povesti. 🙏🏻 recunoscătoare mult pentru esența vieții mele – FAMILIA .#lilustyle #myfamily #myworld @calin_rosca #amelierosca #teiarosca #farafocus dar #fericiti🙏🏻

O postare distribuită de Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) pe

Interpretul Ion Paladi: „Crăciun de poveste și un An Nou plin de bucurii❗️❗️❗️🎄🎅”

Daniela Ciocanu: „Leru-i ler, da leu-i leu” – un anticolind alături de colegii de la Jurnal TV

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#anticolind E mai usor cu umor☺️ #havingfun with #myteam #jurnaltv #tvlife #rap

O postare distribuită de Daniela Ciocanu (@danielaciocanu) pe

Șie ce postări și poze deosebite ți-au atras atenția de Crăciun?