Se pare că foștii soți au îngropat securea războiului, iar relația lor s-a transformat dintr-o relație conflictuală, în una amicală. Dovadă a acestui lucru, este ultima postare a Xeniei Sobchak, dedicată lui Maxim Vitorgan. 

Regizorul rus este omagiat astăzi, aniversând 47 de ani. Cu această ocazie specială, fosta sa soție a ținut să-i transmită un mesaj emoționant de felicitare, nu unul obișnuit, ci unul la care a muncit mult. Este vorba despre o felicitarea handmade, creată de fiul lor, Platon, la realizarea căreia a participat și ea.

Xenia Sobchak a postat o fotografie cu micuțul, însoțită cu o descriere și un mesaj emoționant:

„Scumpule tătic, Maxim! Nu știu de ce tânărul nostru Șîșchin a decis să te felicite cu ziua ta de naștere, anume cu acest stejar, dar începând să lipesc frunzele, am regretat că nu este o floare – cu aceasta ar fi fost mult mai ușor. Luminează mereu și încălzește-i pe toți oamenii dragi, așa cum oar tu poți să o faci! La mulți ani, pentru cel mai bun tătic din lume!”. Din imagine este clar că micuțul Platon este încântat de rezultatul obținut. Vedeta a fost lăudată de internauții, pentru modul în care își educă fiul, nelipsindu-l de prezența tatălui în viața sa.

La rândul său, Maxim Vitorgan le-a mulțumit urmăritorilor de pe Instagram pentru urările de bine și i-a îndemnat ca în loc de mesaje sau cadouri, cei care pot să facă o faptă bună, să doneze pentru o cauză nobilă, lucru pe care l-a făcut și el, chiar în această dimineață. Regizorul a donat 50.000 ruble rusești, în fondul unei organizații care ajută copiii din orfelinate, îndeosebi absolvenții.

Xenia Sobchak și Maxim Vitorgan s-au căsătorit în 2013, iar mariajul lor a durat cinci ani. În prezent, fiecare dintre ei a reușit să-și construiască câte o nouă relație, în care se simt fericiți și împăcați.

Sursa: Instagram

Vezi și: Ksenia Sobchak, însărcinată? Presa din Rusia este sigură că vedeta va deveni mamă pentru a doua oară