Se părea că Maxim Vitorgan și Xenia Sobchak ar fi format un cuplu perfect. Iată că ultima vreme lucrurile s-au cam schimbat în relația acestora, iar între ei a apărut o a treia persoană. Această persoană nu este nimeni altul decât Konstantin Bogomolov, iar Xenia nu mai ascunde acest lucru. 

La data de 8 martie, Xenia Sobchak a anunțat despre faptul că a divorțat de Maxim Vitorgan, aceștia au fost căsătoriți timp de 8 ani. Conform celor spuse de Xenia ei demult nu ar mai fi trăit împreună și aveau vieți absolut separate. Cu toate acestea, ea mai menționează faptul că înainte de divorț ei ambii și-au păstrat fidelitatea unul față de altul.

De câteva luni bune se vehiculează că celebritatea ar fi având o relație cu regizorul Konstantn Bogomolov. Se pare că, cuplul deja nu mai ascunde relația lor și nu fac decât să confirme zvonurile, afișându-se împreună la o premieră de film și o zi de naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️

O postare distribuită de Sveta RU (@a030aa) pe

Se presupune că, Xenia ar fi împreună cu Konstantin încă din vara anului 2018, aceștia fiind observați de nenumărate ori împreună la petrecerile mondene, iar toamna au avut și o escapadă în Viena. În septembrie, regizorul a anunțat că divorțează de Daria Moroz, alături de care a avut o căsnicie de 8 ani. Acesta are și o fiică în vârstă de 7 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Going to Berlin. Показываем всем язык.

O postare distribuită de Konstantin Bogomolov (@konbog75) pe

Glamour.ru notează că fostul soț al Xeniei s-a și bătut cu Bogomolov într-o cafenea din centrul Moscovei. În urma acestui moment neplăcut, Bogomolov a rămas cu nasul rupt.

În pofida despărțirii, atât Xenia cât și Vitorgan confirmă că au rămas în relații bune.

„Maxim pentru totdeauna (indiferent dacă suntem sau nu împreună) va rămâne pentru mine un om apropiat și drag mie, tatăl iubitului nostru fecior. În acest sens vom rămâne pentru totdeauna rude și persoane apropiate”, a spus Xenia.

Sursa: Glamour.ru