Nu a rămas mult timp și Anastasia va împlini trei anișori. Moldoveanca a fost mereu foarte discretă, deși a postat imagini cu fetița sa, a evitat să-i arate fața până acum. În imaginile distribuite de Xenia Deli, micuța apărea mereu fie fotografiată din spate, fie dintr-o parte, dar așa încât să nu avem șansa să o vedem clar nici măcar din profil. Uite că de această dată a făcut o excepție. 

Xenia Deli a postat o fotografie cu fiica sa, în care putem, în sfârșit, să-i vedem chipul. Deși a fotografiat-o și de această dată din profil, acum reușim să-i deslușim trăsăturile și să constatăm că micuța crește la fel de frumoasă ca mama sa celebră.

Moldoveanca pare foarte mândră de fetiță, care la o vârstă atât de mică face echitație și pare că stă cu încredere în șa.

La începutul acestei luni, Xenia Deli și soțul său, Ossama Fathi Rabah al-Sharif, au sărbătorit 5 ani de căsnicie, iar pe 21 iulie, fiica lor, Anastasia, v-a împlini trei anișori.

Cu cine credeți că seamănă mai mult Anastasia?

Citește și: „Am întâlnit-o pe 3 ianuarie și pe 27 ianuarie am cerut-o în căsătorie”. Soțul Xeniei Deli, despre cum s-a îndrăgostit de ea (Video)

Sursa: Instagram / Xenia Deli