În luna martie, modelul basarabean Xenia Deli publica, pe pagina sa de Instagram, câteva poze care o afișau în compania unui pui de leu. Atunci, moldoveanca nu menționa faptul că a sosit în Egipt și pentru a-și face meseria de model. Abia la mijlocul verii Xenia a dezvăluit că atunci a devenit imaginea unei noi mărci de bijuterii.

Aceasta e fotografia care marca începutul unei noi colaborări dintre Xenia Deli și Giacomo Ciufoli. Designerul italian de bijuterii deține deja de 3 ani un brand care îi poartă numele și care se laudă cu articole confecționate din materiale rare, lucrate manual, în exemplar unic.

În 2017, italianul de numai 24 de ani a hotărât să cucerească Egiptul, lansând colecția de bijuterii „RA”, inspirată din istoria antică a acestor locuri și fascinația sa pentru șerpi. Imagine a campaniei a devenit Xenia Deli, alături de un model masculin – brazilianul Lucas Facchini.

xe

Xenia promovează, așadar, o colecție de bijuterii contemporane, care marchează fuziunea dintre tehnicile clasice de modelare a auruluiși materiale rare, exotice. Fiecare piesă a fost realizată manual, în regiunea Piemonte din Italia.

Mai multe fotografii din cadrul campaniei, semnate de fotograful George Favios:

Foto: Instagram, George Favios

Distribuie articolul: