Pe 10 decembrie, International Women’s Club of Moldova (IWCM) te așteaptă la ”Winter Charity Bazaar”! Ia-ți familia, prietenii sau colegii de muncă și vino la Moldexpo, pavilionul nr.2, începând cu ora 10:00, pentru a face o faptă bună în timp ce-ți petreci frumos timpul alături de cei dragi.

Sezonul rece este unul deosebit, o fi din cauza frigului sau datorită mirosului de brad și scorțișoară care anticipează mult așteptatele sărbători? Orașul e cuprins de feerie și voie bună, pentru că sărbătorile de iarnă ne aduc mai aproape de familie, ne fac să ne simțim mai  recunoscători, mai empatici, mai generoși cu cei din jur.

Organizația care își focusează activitatea pe strângerea de fonduri în sprijinul femeilor și copiilor defavorizați din Republica Moldova – IWCM, alături de reprezentanții corpului diplomatic de la noi, își doresc să fie cei care dau startul atmosferei de poveste în cadrul unui eveniment de suflet – ”Winter Charity Bazaar”. Pe 10 decembrie lăsați grijile cotidiene și veniți să redescoperiți bucuria de a dărui alături de familie.  

Ambasadele mai multor țări participă la eveniment cu bucate, dulciuri, băuturi și suvenire,  în stil tradițional, specifice țării pe care o reprezintă. Decorul este atât de autentic, încât preț de câteva minute veți avea impresia că vă aflați în țara respectivă. Chiar dacă v-a expirat pașaportul, la ”Winter Charity Bazaar” aveți oportunitatea să călătoriți în jurul lumii.  Puteți vizita Germania, Italia, Cehia, Turcia, Suedia, Polonia sau chiar India, la doar câțiva pași distanță. În plus, veți avea ocazia să îmbinați utilul cu plăcutul, admirând dar și achiziționând daruri de sărbători pentru cei dragi.

Atmosfera va fi întreținută de cântece și colinde din diferite colțuri ale lumii. Nu va lipsi nici Moș Crăciun cu al său alai ca să-și întâmpine prietenii. Copiii vor avea ocazia să-și picteze fulgușori pe obrăjori, iar părinții vor putea participa la tombola de iarnă, care vine cu sute de premii generoase. Atmosfera festivă o veți putea imortaliza într-o poză înduioșătoare de familie, tipărită și înrămată pe loc. Portret care vă va reaminti, întotdeauna, cât de binecuvântați sunteți să îi aveți alături.

De 20 de ediții încoace, banii colectați la ”Winter Charity Bazaar” aduc speranță și alinare celor care au nevoie. Nu e nevoie de mult, dar e nevoie de mulți oameni cu suflet mare pentru a reuși ce ne-am propus, și anume – să încălzim cât mai multe suflete în această iarnă!