Britanicii din toată țara au aplaudat eroii din pragul caselor, din grădinile personale sau de la geamuri și balcoane. Astfel, aceștia au marcat cea de-a cincea săptămână de auto-izolare. Ducii Kate și William, alături de cei trei copii au adus un omagiu plin de respect lucrătorilor din prima linie.

Familia Ducilor de Cambridge a aplaudat eroii și în cea de-a 5-a săptămână de carantină

Peste tot în lume, gestul de a aplauda eroii la o oră anumită a devenit deja o tradiție care s-a „născut” încă în primele săptămâni de epidemie. Familia Ducilor de Cambridge s-au alăturat și în a cincea săptămână de carantină declarată în Marea Britanie și au aplaudat eroii din prima linie, începând cu NHS (National Health Service), adică lucrătorii medicali și terminând cu vânzătorii, care la fel, alături de alți prestatori de servicii, sunt supuși riscului de infectare.

În filmulețul publicat de Ducii de Cambridge apar și Prințul Charles împreună cu Camila Bowles Parker, dar și premierul britanic Boris Johnson care încă se recuperează după tratamentul împotriva noului coronavirus. Vă invităm să urmăriți filmulețul și să vă inspirați pentru această duminică, când la ora 19:00 puteți să o faceți și voi, să aplaudați eroii moldoveni din prima linie a luptei cu COVID-19.

Citește și: Ea.md și Agora îți spune de ce #aplaudămeroii în fiecare duminică

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Izolați, dar uniți: Recital de nai în curtea blocului și aplauze pentru eroi (Video)