Pentru a încheia săptămâna pe cât se poate de frumos și interesant, te invităm să dai curs evenimentelor prezentate mai jos. Tu decizi unde, cu cine și când mergi. Weekend frumos îți dorim!


Sâmbătă, 13 mai

1.AFIM 2017 – Aerobic Fitness International Movement

AFIM (Aerobic Fitness International Movement) este o mișcare socială care are ca scop principal cultivarea dragostei față de sport și educarea cetățenilor Republicii Moldova despre importanța alimentației sănătoase și a fitnessului. Cele mai moderne și faimoase tipuri de antrenament vor fi prezentate la această convenție de către presenteri internaționali. AFIM este la a doua ediție. Invitatul special din acest an este Agbomere Osomonika (Stafford), din Nigeria, unul dintre cei mai apreciați presenteri de rang internațional de Insanity Workout! Evenimentul va începe la ora 9:00, pe str. Dacia 49/14.

1

2.EDU Forum & Premiul Elevul Anului

EDU Forum este primul forum din RM consacrat în exclusivitate educației. Speakerii vor acoperi teme precum educația cu ajutorul iT, educația inclusivă, non-formală, creativă și voluntariatul. Dacă vii la EDU Forum 2017: Vei primi informații despre cele mai curente inovații din educație; Vei înțelege ce înseamnă educația non-formală; Ai să vezi un show de zile bune: Vei beneficia de 10 ore de mentorat cu adevărat educational, nu cel de la liceu; Vei primi o oportunitate exclusivă de comunicare cu cei mai experimentați oameni din domeniul educației din Moldova și din străinătate. EDU Forum va avea loc la adresa: Ștefan cel Mare, 202, începând cu ora 10:00.

Citește și: Yard Sale – evenimentul unde arta contemporană moldovenească va prinde culoare! Cum, Unde și Când se va desfășura

3.Curs practic Google Adwords de Weekend

Scoala Google Adwords vine cu un nou curs intensiv și practic Google Adwords atât celor care desfășoară campanii AdWords, dar nu au rezultatele dorite, cât și pentru cei care nu au mai creat până acum campanii. Începînd cu 13 mai 2017, timp de 2 weekend-uri, în fiecare zi de sâmbătă și duminică începând cu ora 10:00 și până la 14:00, împreună cu Tudor Placinta – specialist certificat Google Adwords veți învăța: cum să câștigi mai mulți clienți cu ajutorul Google Adwords; cum să setezi corect campanii Adwords; ce trebuie să faci pentru a economisi banii din reclame; și o nouă specializare pentru studenți. Mai multe detalii vezi AICI.

3

4.Curs intensive – Facebook și Instagram

Timp de 6 lecții practice, în cadrul acestui, curs o să afli despre: aplicații și instrumente utile Facebook & Instagram; case-uri Content și Ads Facebook & Instagram; șabloane editabile pentru postări; tempalate pentru metrici și analiză rezultate. Ce câștigi dacă participi la acest curs: strategia eficientă și cu Rezultat de promovare pe Facebook și Instagram; plan de promovare ca să știi când și unde să postezi; plan de conținut care te va ajuta să știi ce exact să postezi și altele. Agenda evenimentului o găsești aici.

Vezi și: Povești frumoase de viață și dragoste, întreaga săptămână la Teatrul Național „Mihai Eminescu”

5.Show The Love 2017 – Chișinău

Sanctus Pro Deo România vine în Republica Moldova. Cea de-a II-a ediţie a Turneului „Show The Love” se desfăşoară în perioada 5-13 mai şi trece prin Suceava, Iaşi, Cluj-Napoca şi Chişinău.
Invitaţii speciali ai concertului sunt trupa „Not an Idol”, care vor deschide evenimentul.
În programul „Show The Love” corul şi bandul Sanctus Pro Deo au pregătit lucrări consacrate ale unor artişti cunoscuţi la nivel mondial precum: Toby Mac, Chris Tomlin, Hawk Nelson, Mike Speck, Lauren Daigle, precum si ale unor talentați aranjori şi compozitori români ca Lari Muntean, Oni Rodila și Not an Idol.

5

Duminică, 14 mai

1.Târg de mai

Dacă și tu ești în plin proces de completare a garderobei de primavară-vară, atunci trebuie să vii la tîrgul de haine- Tîrg de Mai. Este un tîrg de scotoceala prin multe garderobe și este locul perfect pentru a cumpăra haine/ încălțăminte /accesorii/bijuterii de brand sau piese retro ieftine şi foarte ieftine sau unde poți vinde lucrurile de care te-ai plictisit sau nu îți mai vin. Tîrgul va avea loc între orele 10:00-16:00, pe str. Independenței 16. Intrarea pentru vizitatori este liberă.

1.2

2.Maratonul Run Pink

Run Pink Moldova organizează pentru al doilea an consecutiv Maratonul Run Pink, unde împreună alergăm pentru a susține femeile ce luptă cu cancerul mamar. Maratonul „Run Pink” – o cursă de 5 km și 2.5 km, la care poți participa împreună cu prietenii, familia, copii, sau colegii de serviciu pentru o cauză nobilă. Evenimentul va avea loc în parcul Valea Morilor, iar prețul unui bilet standart este de 120 lei.

3.Ziua Internațională a Familiei

Va fi ziua în care totul este pentru tine și cei mai dragi sufletului tău! Programul evenimentului va conține: târg de produse handmade; program distractiv cu animatorii de pe Planeta Clounella, tombola cu premii; Ședință foto Gratuită. Doritorii de a participa sunt așteptați în parcul Dendrarium, la ora 11:00.

3.2

4.Silueta perfectă în 10 pași

4

Îți dorești să slăbești de ceva timp? Ai încercat deja cîteva diete și nu reușești să menții greutatea dorită?
Sau poate ai nevoie să îți faci o structurare a informației pe care ai găsit-o pe internet? Dacă răspunsul tău e DA, atunci ești binevenit/ă la seminarul de nutriție „Silueta perfectă în 10 pași. La seminar vei afla: ce factori ne influențează greutatea și cum îi putem schimba în sensul pozitiv; principiile unei diete sănătoase care ne va ajuta să reglăm greutatea; ce fel de exerciții poți face acasă pentru a stimula arderea grăsimilor și alte subiecte importante. Prețul unui bile teste de 350 lei, iar evenimentul se va desfășura la adresa: str. București 23a, etaj 4, ora 11:00.

Lansarea volumului III al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo va avea loc la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Află mai multe detalii!

Seri pline de umor în această săptămâna la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: