Un acoperiș funcțional este garanția unui trai confortabil în propria ta casă, iată de ce atunci când construiești o locuință sau execuți o reparație generală, nu uita să verifici starea de facto a acestuia. Care sunt avantajele unui acoperiș din țiglă metalică află din rândurile ce urmează.

Țigla metalică este durabilă

Față de analoagele de pe piață, țigla metalică pentru acoperișul casei este rezistentă mult peste media obișnuită, deoarece nu se crapă, nu apasă pereții casei și este ignifugă. Respectiv, rezistă intemperiilor meteorologice și protejează acoperișul propriu-zis al casei. Totodată, instalarea țiglei metalice este mult mai etanșă, oprind scurgerea apei dincolo de stratul protectiv, astfel încât nu te vei pomeni cu umezeală și mucegai în casă.

Țigla metalică rezistă încălzirii excesive

Schimbările climatice din ultima perioadă ne confirmă tot mai mult faptul că suntem martorii unei încălziri globale agresive, iată de ce un acoperiș din țiglă metalică este vital. Materialul din care este aceasta concepută nu permite încălzirea excesivă și, mai ales, acumularea căldurii în podul casei, formând o cupolă peste casă, ceea ce îți permite inclusiv să economisești bani pentru energia electrică pe care o consumă aparatul de aer condiționat.

Țigla metalică este ieftină în întreținere

Făcând o paralelă între alte materiale și țiglă, cea din urmă este mult mai ieftină în exploatare și întreținere. Odată instalată, țigla își păstrează forma intactă și rezistă, iată de ce unicele costuri posibile sunt cele de curățare a crengilor și murdăriei aduse de ploaie sau vânt.

Țigla metalică crește valoarea unei case

Este un criteriu care ține mai mult de persoanele care își doresc să înstrăineze (vândă / închirieze) un bun imobiliar. Respectiv, în momentul când se negociază costul contractual poate fi amintit și aspectul acoperișului, grație căruia întreaga proprietate va rămâne intactă. Dacă se optează pentru instalarea unui acoperiș de țiglă metalică de lux, atunci potențialul cumpărător va fi plăcut surprins de faptul că un astfel de material poate rezista, cu mici reparații de întreținere, circa 60 de ani.

Țigla metalică este ecologic curată

Iarăși un element relevant este faptul că țigla metalică nu poluează mediul înconjurător, comparativ cu șindrila bituminoasă, care e concepută din materiale toxice. Țigla nu se dezintegrează sub efectul intemperiilor meteorologice, respectiv nu ajunge să afecteze mediul înconjurător și locuitorii casei.

Ce este important să ții minte când alegi țigla metalică?

  • Apelează doar la profesioniști din domeniu;
  • Alege doar mărci de producători cu respectarea standardelor de calitate.

SRL Krovteh îți pune la dispoziție un spectru larg de țiglă metalică de la cei mai diverși producători, la prețuri avantajoase. Nu ezita! Alege ce e mai bun pentru casa ta.

P