Cu siguranță mai multe dintre noi se întreabă, oare cum să fac, astfel încât el să mă aleagă pe mine și nu pe alta? Uite că în acest material vei găsi răspunsul. 

Indiferent dacă recunoaștem sau nu, se știe că de obicei, oamenii cu care suntem interesați să ne întâlnim pe termen lung au adesea mai multe opțiuni, sau pe oricine numai nu pe tine. 

Totodată, știm că oamenii foarte atractivi au adesea mai mulți pretendenți, așa că va exista întotdeauna o concurență.Totuși, niciodată nu este nimic pierdut, chiar și atunci când concurența este puternică, există câteva modalități de a face un bărbat să te placă mai mult decât pe altcineva.

Deci, iată câteva modalități: Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul unei alte femei? 

Fă-o să-și piardă interesul

Acesta este un truc destul de viclean și poate fi necesar să fie făcut pe ascuns. Dacă ea află că există altcineva, adică tu, care este mai interesată de el, probabil va înceta să mai flirteze sau să se zbată pentru el.  Apoi, practic, ai cale liberă către el. Așadar, elimină concurența!

Fii implicată, dar lasă-i impresia că ești mai puțin interesată de el 

Tu probabil că vrei ca el să-și dea seama că îl placi și că ești interesată de el. Cu toate acestea, nu trebuie să-l faci să se simtă presat să se întâlnească cu tine. Motivul este că bărbaților le place acea mică goană din procesul de cucerire și tind să privească femeile disperate după ei cu un anumit dispreț. Dacă flirtezi cu el și îi transmiți semnalul că ești interesată, el va simți mai puțină presiune și probabil că te va găsi mai interesantă decât cealaltă fată.  Cheia aici este să nu faci să pară că nu-l vrei, trebuie doar să fii mai puțin insistentă decât celelalte femei.

Nu fi întotdeauna disponibilă pentru el

Oamenii se sperie și încearcă să recupereze acel lucru care a fost mereu acolo și care dispare brusc. Dacă îl aștepți de ceva vreme și ezită să se hotărască, cel mai simplu mod de a-i oferi un stimulent să aleargă între tine și ea este să nu mai fii atât de ușor accesibilă pentru el. Practic, asta înseamnă să ieși încet-încet din viața lui. Cheia aici este să faci asta cât mai calm posibil și să faci să pară ca și cum nu înseamnă nimic pentru tine. 

Privește-l în ochi pentru o perioadă mai lungă de timp

O modalitate pentru a-l face să se îndrăgostească de tine și să te aleagă pe tine este, de fapt, una extrem de ușoară: stabilește și păstrează contactul vizual timp de cinci secunde.

Făcând acest lucru în mod regulat, tinde să ne facă să ne simțim mai în largul nostru cu persoana de lângă noi și, de asemenea, tinde să ne facă să credem că există o conexiune mai profundă decât există în realitate.

Dacă pare că nu se poate hotărî, întreabă-l direct

Dacă vorbești cu el de câteva luni bune, va veni un moment când va trebui să tragi linie. Dacă nu a abordat subiectul până acum, ar putea fi necesar să-l întrebi direct ce vrea. Uneori, să întrebi direct sau să spui ce așteptări ai este ceea ce trebuie făcut pentru a obține ceea ce îți dorești. 

Dacă nu reacționează atunci când îi spui că vrei o relație adevărată, cel mai bine este să renunți.

Sursa: yourtango

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: