Chiar dacă este preluat de peste ocean, Halloween-ul a devenit una dintre cele mai populare sărbători și în țara noastră, în special în rândul tinerilor. În cea mai înfricoșătoare noapte din an, zeci de fete și băieți se costumează în cele mai neobișnuite moduri doar pentru a impresiona. Și dacă tot au mai rămas zile numărate până la marele eveniment, noi ți-am pregătit soluția perfectă pentru a fi… în centrul atenției. 


Creativitate și un strop de imaginație. De asta ai nevoie dacă îți dorești cel mai inedit costum de Halloween. Și pentru că, astăzi, domnișoarele vor să arate nu doar înfricoșător, ci și… glam, Ruxanda Covalschi îți vine în ajutor cu o idee îndrăzneață cu care nu vei da greș în seara carnavalului. Cu siguranță vei atrage toate privirile și admirația celor din jur:

„Sărbătoarea de Halloween este una din preferatele mele. Asta pentru că, atunci, fiecare are libertatea de a-și exprima propriile idei și dorințe, dar și de a da frâu liber fanteziei. An de an, împreună cu prietenii obișnuim să facem din această zi – distracție maximă. Și dacă până acum am încercat diverse măști și m-am transformat în diferite personaje, de la vrăjitori și până la păpuși, de această dată am decis că este timpul să realizez ceva mult mai original. Acele fantome, spiriduși sau zombie au rămas în trecut. Astăzi, domnișoarele ar trebui să opteze pentru o ținută mult mai în trend. Eu am consultat noile tendințe și în acest an, am decis să fiu o pisică”, a menționat Ruxanda pentru Ea.md

img_8034

„Cat style” este unul dintre cele mai îndrăgite costume ale momentului. Noi îți spunem de ce ai nevoie pentru a-l realiza. Trebuie să urmezi doar 5 pași simpli:

1.Înarmează-te cu răbdare și multă îndemânare

Realizarea unui make-up, dar și a unei coafuri reușite nu este atât de simplă precum pare. Dacă vrei să arăți spectaculos de Halloween, trebuie să știi că ai nevoie de câteva ore pentru pregătiri. Poți cere și ajutorul unei prietene în caz că întâmpini dificultăți.

img_8040

2.Alege-ți coafura preferată și… potrivită ținutei

Pentru a fi o adevărată pisicuță, optează pentru bucle. Nu ai nevoie decât de un ondulator și un spray pentru volum, iar dacă îți dorești să ieși și mai mult în evidență, îți poți realiza două cocuri lejere. O altă soluție ar fi accesoriile cu urechiușe.

img_8045

3.Fă rost de cât mai multe produse pentru make-up. Vei avea nevoie!

Un machiaj pentru Halloween presupune culori intense și diverse. Iată de ce, nu te zgârci la acest capitol. Vei avea nevoie ca „masca” ta să reziste pe tot parcursul evenimentului, iar pentru aceasta fii sigură că folosești produse cosmetice de calitate.

img_8036

4.Te poți inspira din alte tutoriale prezentate pe internet. Fii sigură că ai de unde alege!

Astăzi, nu mai este o problemă să te machiezi. Există o mulțime de filmulețe în care poți învăța cum să o faci perfect. Totuși, varianta finală o poți crea de una singură. Ține cont de trăsăturile feței și încearcă să pui accent pe tot ceea ce ai mai frumos.

img_8032

5.Optează pentru un costum care te-ar avantaja din toate punctele de vedere

Încearcă să combini coafura și make-up-ul cu ținuta pe care o vei purta. Este foarte important ca să nu deviezi de la subiectul principal. Înainte de a ieși din casă, verifică încă o dată fiecare detaliu, pentru că anumele ele fac diferența!

Așadar, pune-te pe treabă. Până la Halloween nu a mai rămas mult timp!

 

Distribuie articolul: