Cunoscuta prezentatoare și vloggeriță, Regina Todorenko, a decis să lanseze un film despre violența domestică, după ce a fost dur criticată de fani pentru declarațiile controversate la acest subiect.

În filmul „Dar ce am făcut eu, pentru a ajuta?”, prezentatoarea TV a vorbit despre violența domestică din propria perspectivă, dar și din perspectiva victimelor, psihologilor și experților în domeniu. Filmul a fost lansat pe YouTube pe 3 mai și deja a adunat un milion de vizualizări.

„Poate, într-o bună zi, a meritat să pierd titluri, contracte, încrederea urmăritorilor, pentru a asculta sute de mii de voci care au nevoie de ajutor”. A scris vedeta pe pagina ei de Instagram, într-o postare în care le prezintă documentarul realizat.

View this post on Instagram

Друзья! Я решила разобраться в проблеме и всю эту неделю общалась с ведущими экспертами в области домашнего насилия. Результатом стал фильм, который поможет избавиться от предрассудков в этом вопросе и – самое главное – расскажет, что делать, если это произошло с вами или с кем-то из ваших знакомых. Фильм «А что я сделала, чтобы помочь?» вы можете найти у меня в шапке профиля. Возможно, в один день стоило потерять титулы, контракты, доверие зрителей, чтобы услышать сотни тысяч голосов, нуждающихся в помощи. Если вы посмотрите этот фильм, значит все было не зря.🙏🏻 Ссылка в шапке профиля и сторис! @tineodna_ru @nasiliutochkanet #противдомашнегонасилия #чтосделалаячтобпомочь

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on

Scandalul pe marginea acestui subiect a început după ce vedeta a declarat într-un interviu realizat live pe Instagram că femeile se fac singure vinovate de faptul că bărbații le bat.

În scurt timp, revista Glamour i-a retras influencerei titlul de „Femeia Anului” printr-un mesaj public pe Instagram: „Regina Todoreco, nu mai poartă titlul „Femeia anului” Glamour. Orice tip de violență, inclusiv bullyingul, este inacceptabil”.

Cu părere de rău, violența domestică este un fenomen des întâlnit și în societatea noastră. Dacă ai fost victima violenței în familie, sună la linia fierbinte 022 234 800 sau la telefonul de încredere pentru femei 0 8008 8008.

Filmul documentar realizat de Regina îl puteți viziona mai jos: 

Autor: Iana Carauș, stagiară. 

Distribuie articolul: