Președintele Volodimir Zelenski a venit cu un nou mesaj video. Acesta a anunțat că trupele ruse adună mai mulți militari pentru a lansa noi lovituri în Donbas.

Se aud și cuvinte despre presupusa retragere a trupelor ruse de la Kiev și Cernigov, despre presupusa scădere a activității invadatorilor în aceste zone. Știm că nu este vorba de o retragere, ci de consecințele expulzării, a consecințele muncii apărătorilor noștri. Dar vedem și că în același timp, trupele rusești se adună pentru noi lovituri în Donbas”, a spus el.

„Nu avem încredere în nimeni – nici în construcții verbale frumoase. Există o situație reală pe câmpul de luptă. Și acum – aceasta este principalul. Nu vom da nimic. Și ne vom lupta pentru fiecare metru al pământului nostru, pentru fiecare dintre oamenii noștri.

Nu renunțăm la nimic. Vom lupta pentru fiecare metru al pământului nostru, pentru fiecare persoană”, a mai adăugat președintele ucrainean.

Sursa: Unian

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: