Întorsătură neașteptată, vocalistul italian Maneskin, cel care a câștigat Eurovision 2021, suspectat de consum de cocaină chiar în timpul finalei! Artistul neagă cu vehemență zvonurile. Iată ce video a apărut în mediul online. 

Câștigătorul ediției din acest an apare într-o înregistrare video unde se apleacă peste masă și pare că miroase ceva. Ulterior, în cadrul conferinței de presă de după finala Eurovision, artistul a susținut că se uita la o sticlă.

„Tomas, a fost Tomas. Era cât pe ce să spargă un pahar. Nu utilizez droguri, vă rog. Nu am utilizat niciun fel de cocaină. Să nu spuneți asta”, a declarat artistul, scrie AGORA.

Urmărește începând cu minutul 10:00 răspunsul artistului la întrebarea ce vizează consumul drogurilor în timpul finalei.

Italia a câștigat ediția din acest an a Eurovision Song Contest. Țara a fost reprezentată de trupa Måneskin, care a interpretat piesa „Zitti E Buoni”. Republica Moldova s-a clasat pe locul 13. Într-un moment rar întâlnit, Marea Britanie a ajuns pe ultima poziție, obținând zero puncte atât din partea juriului cât și din partea publicului.

Vezi și: Italia a câștigat Eurovision 2021! Pe ce loc s-a clasat Republica Moldova (Video)

Distribuie articolul: