Zilele trecute, admiram scenele „making of”, realizate de studioul CIOfilm, în timpul unor filmări în care apăreau băieții de la Brio Sonores. Am înțeles că era vorba despre realizarea unui videoclip, însă nu știam cu exactitate despre ce este vorba. Apele s-au limpezit abia astăzi, de Hramul Orașului, când vocaliștii au lansat o nouă piesă cu videoclip patriotic, o versiune a imnului, îmbrăcată în straie de sărbătoare. Cât de frumoși sunt în videoclip, dar și ce mesaj aduce cu sine noua piesă, vedeți mai jos.

„Acest clip panoramic al imnului de stat este un omagiu adus țării noastre. S-au filmat cele mai frumoase locații pitorești din Moldova pentru a scoate evidentă frumusețea Moldovei… pentru cei care au plecat, pentru cei care vor să se întoarcă, cât și pentru străinii iubitori de a descoperi Moldova și frumusețile ei.

Este același imn, dar cu straie noi de sărbătoare, am încercat să păstrăm și să scoatem în evidență solemnitatea și fastuozitatea profunzimii conținutului acestui text în care se împletește tezaurul național, istoria plină de evenimente și mândria națională. Este talismanul și simbolul nostru comun, al copiilor copiiilor noștri.

Curând revenim și cu alte surprize deosebite create cu drag special pentru voi!”, ne-au mărturisit băieții, despre cel mai nou produs din repertoriul lor.

Distribuie articolul: