Elena Burlacu, faimoasă pentru vlogul „Scaun la cap”, și-a expus punctul de vedere despre alăptarea în public. Opinia i-a fost solicitată de către una din admiratoarele ei. Deși nu a alăptat la sân niciodată în public, preferând bancheta din spate a mașinii personale, nu vede nimic rușinos în a o face pe banca din parc dacă atunci o cere copilul. Elena crede că este dreptul copilului să mănânce, alăptarea fiind sursa lui de hrană. 

„Eu nu pot să înțeleg cum poate să te deranjeze un copil care mănâncă. Este metoda lui de a se alimenta. Tu când crăpi la McDonalds Big Mac și îți curge tăt primprejur, îți aruncă replici cineva? Am citit câteva comentarii legate de gelozie. Scrie o doamnă: „cum pot să trec eu cu soțul meu pe lângă o doamnă care hrănește dezgolită?” Dacă tu și soțul tău o analizați ca pe un obiect sexual, asta voi aveți probleme. De ce tu cu soțul tău nu puteți merge pe drum, să faceți planuri, numaidecât trebuie să analizați unde și cum hrănește? E un mod de viață normal, tratați-l ca atare”, îi încurajează pe toți vloggerița.

Citește și:  Vloggerița CU SCAUN LA CAP: „Cei care se regăsesc în filmulețele mele mă înjură, mă critică, mă ofensează”

Amintim că această săptămână se dedică alăptării. Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea la sân a copilului cel puțin până la vârsta de 4 ani.

Vedeți și: Pediatrul Mihai Stratulat la Marșul Alăptării: „Nu am avea atâția bandiți dacă mamele ar alăpta la sân!”