Victoria a plecat deja de mai mulți ani în Cipru în speranța de a găsi un trai mai bun. Acum este fericită și  căsătorită cu un cetățean de acolo. Recent a devenit mamă pentru a doua oară. Are vlog care se bucură de mare succes și un job de care este mulțumită însă începutul nu a fost de loc ușor.

Vezi și: Vloggerița Victoria Tunç a devenit mamă de băiat! Mesajul emoționant pe care l-a dedicat soțului său

 

Victoria s-a destăinuit pe pagina de facebook, iar povestea ei este de-a dreptul emoționantă.

„Venisem în Cipru la aeroport nu ma întâlnit nimeni. Am fost nevoită să stau închisă la aeroport 6 zile (din cauza documentelor) 6 zile într-o odaie întunecată și pe pereți erau scrise numai rânduri de durere.Toți departe și nimeni nu știa unde sunt ( la toți am spus că sunt bine și că am început să lucrez) Ca sa nu-mi ies din minți cântam și mă rugam!”

„Au trecut aceste 6 zile ca 6 ani și când am văzut soarele îmi părea că mai mare fericire nu există. Am găsit de lucru. Mi-a dat o camera unde mai locuia 3 fete. Era frig deja și dormeam îmbrăcată. Fetele au scos toate câte un ștergar de baie și mau învelit. Nu scoteam un sunet căci nu cunoșteam pe nimeni și îmi era frică să nu pierd serviciul. Dimineața când ieșeam din casă mă aștepta în ușă acest câine. Mă ducea până la servici ți seara mă aștepta până terminam de lucru. Mă simțeam ocrotită și de multe ori după lucru mă retragem pe malul mării și desigur plângeam de îmi ieșea inima din piept. Dar acest câine se așeza lângă mine și mă aștepta.”

„Așa a trecut un an. Apoi am găsit alt serviciu cu condiții mai bune și salariu mai bun. Apoi alt serviciu și tot asa cădeam și mă ridicam. Dumnezeu desigur că nu m-a uitat și încet încet pe trepte mi-a dat tot absolut ce avea nevoie sufletul meu. Stau acum și admir familia mea care e tot pentru mine.Cu toate acestea doresc sa spun că unde nu vă veți afla nu vă pierdeți credința și speranța.”

Citește și: Victoria Tunç și-a găsit bărbatul perfect! „Femeia iartă dar nu uită!” (Interviu)

 

Distribuie articolul: