Viața fostului actor s-a schimbat radical de când ucrainenii i-au oferit votul de încredere și l-au ales președinte. Filmările sau spectacolele au rămas în trecut, acum Zelenski este preocupat de politică și după cum susține chiar el are mult de muncă pentru a schimba lucrurile în bine. 

Vezi și: Zâmbitoare și încrezătoare! Cum s-a afișat Elena Zelenski la ceremonia de investiție a soțului său

Ce îl face pe Zelenski atât de popular și îndrăgit? Cu siguranță modul său relaxat de a comunica cu publicul și faptul că este cu picioarele pe pământ chiar dacă acum este primul om din stat.

Președintele Ucrainei are un cont de Instagram și chiar dacă nu mai este la fel de activ tot mai publică câte ceva din când în când. Noi i-am analizat postările și am ales 3 cele mai neobișnuite.

Una dintre cele mai recente fotografii publicate este cea în care președintele promovează sportul. Acesta găsește ceva timp și pentru mișcare.

„Politica este politică, dar sportul nu îl anulez. O zi bună”, a scris Zelenski în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

Політика політикою, а спорт ніхто не відміняв))) Добрий ранок!

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

 

O altă postare este despre vacanța președintelui. Zelenski nu a ales o destinație luxoasă și îndepărtată, dar a optat să se odihnească acasă la plaja din Odessa. Președintele a împărtășit cu urmăritorii săi cum este să mergi la plajă cu paza și să fii supravegheat chiar și de scafandri. 

Tot acum câteva săptămâni Zelenski s-a fotografiat într-un lan de floarea soarelui. Președintele a fost cucerit de frumusețea naturii de acasă și a scris: „Slavă Ucrainei.”

 

View this post on Instagram

 

Слава Україні!!!

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

Un politician modern, nu-i așa?

Vezi: Fiica lui Vladimir Zelenski și-a sărbătorit ziua de naștere! Vezi cum au felicitat-o părinții (Foto)