Eveniment mare în familia lui Vladimir și Elena Zelenski. Ieri, fiica lor cea mare și-a sărbătorit ziua de naștere. Alexandra a împlinit 15 ani, iar cu această ocazie părinții și-au felicitat fiica și pe rețelele sociale. 

Președintele Ucrainei a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Alexandra și a scris: „Te iubesc, Sașunea mea!”. 

Pe contul Primei Doamne, unde până acum erau publicate fotografii de la vizitele oficiale, a apărut o imagine înduioșătoare cu Alexandra. Cele două stau îmbrățișate și zâmbesc aparatului de fotografiat: „Cea mai minunată fetiță de pe Pământ”, a scris Elena Zelenski.

Președintele Ucrainei își ține acum copiii departe de ochii presei, dar din informațiile mai vechi știm despre Alexandra că este pasionată de pictură, muzică și chiar de box.

În anul 2015 aceasta a decis să demonstreze că a moștenit talentul tatălui său și a participat la concursul „Рассмеши комика” reușind să câștige suma de 50 000 de hrivne, bani care, din spusele lui Vladimir Zelenski, au fost donați unui orfelinat.

Sursa foto: woman.ru