Președintele Ucrainei, în vârstă de 42 de ani, Vladimir Zelenski, care, acum câteva zile, a fost diagnosticat cu COVID-19, este internat la unul dintre spitalurile din Kiev. Această informație a fost oferită de unul dintre consilerii biroului său, Mihail Podolyak.

„Este și un cabinet dotat acolo, unde se pot desfășura diverse ședințe”, a spus Podolyak. Bărbatul a mai subliniat că președintele Ucrainei este internat într-un salon izolat, în care s-au instalat comunicații speciale.

Acum trei zile, Zelenski a anunțat despre faptul că a fost testat pozitiv cu Coronavirus menționând despre faptul că se simte bine.

„În lume nu există asemenea norocoși pentru care COVID-19 nu ar fi o amenințare. În pofida normelor de carantină, am fost testat pozitiv. Am febra 37,5 și vă doresc tuturor 36,6! Mă simt bine. Promit să mă izolez și să continuu munca. Majoritatea au învins COVID-19, îl voi învinge și eu. Totul va fi bine!”, a scris atunci președintele Ucrainei.

Încă nu se cunoaște de ce Zelenski a avut nevoie de spitalizare și cum evaluează medicii starea sa. Totuși, în pofida aflării sale la spital, Podolyak, menționează că Zelenski urmează să-și continue activitatea de acolo.

Amintim că, atât Olena, soția lui Zelensky, cât și Kirill, fiul lor în vârstă de 7 ani, au fost diagnosticați anterior cu COVID-19, ambii învingând cu succes virusul. 

Sursa: Spletnik.ru