Vă aşteptăm la cel mai mare târg de haine pentru fetiţe Vivi & Mom, pe 21 octombrie orele 9:30-19:30, în Showroom-ul nostru de pe strada Mihai Eminescu 51A. Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fetiţele voastre vor fi încântate să-şi aleagă cele mai frumoase ţinute ale brandului nostru ViviShop. Vom avea în vânzare rochii de seară şi casual, cât şi modele din colecţia nouă, care se vor bucura de o reducere de până la 70%, doar pentru o singură zi.Rochiţele sunt create din cele mai alese ţesături şi materiale de cea mai înaltă calitate, selecţionate cu grijă de creatorii ViviShop și importate din Italia. Pe 21 octombrie vom avea preţuri la rochițele lucrate manual, modele unice, începând de la 500 lei. Ocazie unică ce nu trebuie ratată.

Rochiile Vivi sunt purtate de copii vedetelor și persoanele publice. Se merită să investești într-o haină plăcută și de calitate pentru micuța ta. Ești asigurat de o înaltă calitate a stofelor și croielii, similară brandurilor internaționale.
Muzica bună, mămici împlinite şi gustări delicioase ne aşteaptă la eveniment. Vă aşteptăm cu drag la Târgul Vivi & Mom!

Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

P