Natalia este o mămică care în pandemie a rămas fără locul de muncă, dar nu s-a lăsat pradă disperării ci a revenit la o pasiune pe care o are încă de mică – împletitul. Natalia reușește cu mânuțile sale să confecționeze păturici moi, eșarfe, ciupici, covoare și halate. Tânăra mămică ne-a povestit despre pasiunea sa pentru împletit. 

De când ai început această afacere și cum ți-a venit ideea ?

„Totul a început de la un mic tutorial. Am auzit despre aceste păturici și din curiozitate am decis să încerc. Ador croșetatul,  broderia, împletitul, pictura. Prima lucrare a fost efectuată anul trecut pentru finuțul meu, a fost o păturică mică și fiind încântată de rezultat am exersat mai mult și am mai confecționat eșarfe, ciupici, covoare și halate.”

De unde sau cine te-a învățat să împletești? 

„Pasiunea pentru acest domeniu o datorez profesoarei de educație tehnologică din gimnaziu. Profesoara văzând că sunt un copil capabil a avut cerințe puțin mai mari față de mine. Până în ziua de astăzi îi mulțumesc enorm pentru munca depusă de-a îmi dezvolta această pasiune. Nu m-am gândit niciodată că va ajunge o afacere și mai ales una atât de plăcută.”

De cât timp ai nevoie pentru a împleti o pătură moale?

„Timpul depinde de dimensiunea lucrării. O păturică pentru bebeluși o împletesc în patru, cinci ore, iar pentru maturi trei, patru zile.”

Tu confecționezi și ciupici și  eșarfe, pături, halate. Care totuși sunt cele mai solicitate lucrări?

„Cele mai solicitate lucrări sunt păturicile. E un cadou minunat pentru nou născuți,  pentru un botez, pentru o zi de naștere sau pur și simplu e potrivită să faci un gest plăcut persoanei dragi.”

Prețurile pentru lucrările Nataliei variază în funcție de mărimi. De exemplu pentru niște botoșei poți achita 150 de lei, iar pentru o păturică moale 550 de lei.

Toate lucrările Nataliei le puteți vedea pe pagina sa de instagram: Natashka-HandMade 

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon

Distribuie articolul: