Vocea Irinei Rimeș va răsuna acum și în Franța! Tânăra artistă originară din Republica Moldova nu a mers pentru călătorii în această țară, de la începutul acestui an. Cântăreața a semnat un contract cu o casă de producție franceză, iar acum, „Visele” - piesa care i-a adus număr record de vizualizări, răsună și în limba lui Balzac!

Fanii de pe Instagram ai Irinei Rimeș își doreau de mult timp să afle dezlegarea cupei de șampanie pe care tânăra a ciocnit-o recent, într-o deplasare a sa în Franța. Atunci însă, pe Instagram Stories acesta fusese doar un teasing al marii noutăți.

Irina Rimeș semnase atunci un contract de colaborare cu Universal Music France – o celebră casă de producție din Europa. Vestea a fost confirmată pe 11 aprilie și de Quantum Music – casa română de producție la care Irina muncește de câțiva ani. Acest contract asigură faptul că muzica talentatei moldovence va ajunge în teritoriile francofone, iar noul parteneriat o va ajuta la dezvoltarea muzicală a proiectului.

Prima colaborare din acest parteneriat este varianta în limba franceză a piesei „Visele”, pe care Irinei i-a creat-o Andi Bănică. Noua variantă se intitulează „Vivons les” și este însoțită practic de același viedeoclip ca și originalul în limba română.

Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în cariera mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă, care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privința acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre: Republica Moldova și Romania.

Credeți în visurile voastre! Eu în ale mele am crezut și s-au împlinit! Sper ca #VivonsLes să vă placă la fel de mult ca #Visele!”, spune artista care a reușit să adune peste 14,4 mln de vizualizări pe YouTube pentru clipul piesei „Visele”, filmat după regia lui Roman Burlaca.

Foto: captură video