Interpreta de folclor Viorica Lupu ne surprinde cu o piesă emoționantă dedicată părinților. De această dată este vorba despre o melodie interpretată altfel decât până acum – un Blues Lăutăresc.

„Această piesă e despre dragostea infinită pe care le-o port părinților mei, care mi-au fost alături la bine, dar mai ales la greu. Este total diferită de tot ce am realizat până acum. Este un Blues Lăutăresc interpretat în manieră proprie. Recunosc că sunt o fană a stilul vocal lăutăresc și de mulți ani imi doream sa abordez acest gen. Însă pentru a crea o melodie de acest gen este nevoie de un spate muzical bun, dar și de multe cunoștințe stilistice și armonice ale genului”, explică artista.

Pentru ca rezultatul să fie la nivelul pe care și l-a dorit, vocea interpretei a fost acompaniată de un instrument muzical deosebit.

„Trebuie să menționez implicarea și munca enormă a țambalagiului Andrei Boran care a creat linia melodică exact pe gustul și sufletul meu. Un muzician extrem de talentat care mi-a înțeles vocea și capacitățile vocale atât de bine. Fără susținerea lui și a familiei lui, nu aș fi avut poate îndrăzneala să ies în fața publicului meu cu o asemenea realizare. Cu sigurantă vom mai realiza proiecte la fel de frumoase și în viitor, pentru că publicul obișnuit să mă audă cântând doar folclor, a „gustat” bine acest gen”, dezvăluie Viorica Lupu.

Urmărește videoclipul piesei „Părinții mei” și lasă-ne impresiile în comentarii.

Foto: Facebook/VioricaLupu