În prima zi a anului 2019 tragem linie definitivă asupra anului, care tocmai ne-a părăsit și intrăm în noul an cu frunte sus cu multe vise și energie pozitivă. 

Pentru Viorela Dimici anul 2018 a fost unul extrem de important pentru dezvoltarea sa personală. A muncit mult și a cules roadele muncii sale, dar a trecut și prin momente ce au avut menirea să o facă și mai puternică.

Cum a fost 2018 ?

„Anul 2018 a fost un an marcant pentru mine. Un an de dezvoltare maximă. Mi-am atins toate scopurile puse și am reușit împreuna cu partenera mea să organizam 2 show-uri de modă marca Privé absolut spectaculoase. Mă bucur ca am reușit să aducem moda din Moldova la un alt nivel.

În același timp a fost un an cu multe greutăți și încercări, cu momente frumoase dar și mai puțin frumoase.”

Lecțiile lui 2018?

„Am învățat să nu mă mulțumesc cu ce am, dar să vreau mai mult. Am învățat că sunt putini oameni care se bucură pentru fericirea ta. Am învățat că tot ce se face se face spre bine. Am învățat să-i iert chiar și pe cei care nu merită. Și cea mai importantă lecție a lui 2018 „Atunci când te gândești la o dorință, deja ești mai aproape cu un pas de împlinirea acesteia”. Nu vă puneți limite!”

Greșeli și așteptări?

„Nu o să mai cred că cei care îmi zâmbesc în față sunt la fel de politicoși și pe la spatele meu. Am așteptări colosale de la anul ce vine. În acest an ne dorim dezvoltăm și mai mult proiectul de modă lansat cu mai mult de un an în urma Privé Fashion Events și să-l aducem la un nivel și mai înalt.

Și pentru că sunt femeie, îmi doresc ca anul ce vine să-mi aducă fericire, înființarea unei familii și poate un copilaș. De ce nu?” 

Vezi și: Viorela Dimici, confesiuni „După Cortină”, despre anularea nunții cu 3 săptămâni înainte de eveniment și de ce frumusețea nu este totul (Video)

Distribuie articolul: