Sărbătorile ne bat la ușă, iar surprizele se țin lanț pentru frumosul model, Viorela Dimici. Focoasa brunetă a fost eroina unui spot publicitar alături de soțul ei.

Cei doi au jucat propriul rol în publicitatea pentru Daria Room și anume a unui cuplu fericit și îndrăgostit. Chiar dacă soții sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personală, de această dată, Vlad a  decis să îi fie alături soției sale.  Sunt împreună de doi ani, iar de un an sunt soț și soție.

Ea este mereu în centrul atenției, mulți bărbați ar dori să îi fie alături, dar îi este fidelă bărbatului care i-a furat inima și încrederea.

„Știm că îți dorești ca totul să iasă perfect, să aduci zâmbetul pe buzele celor dragi, iar omul cald de lângă tine să fie fericit. Daria Room ți-a pregătit un strop de magie pe care-l poți pune sub brad pentru cea care ți-a furat inima! De sărbători dăruiește frumusețe!”

Vezi și: Viorela Dimici are acasă bărbatul ideal! „E bărbatul care știe să iubească. Nu îmi taie aripile și crede în visele mele” (Interviu)

Foto, video: Facebook.com

Distribuie articolul: