Ștefan Bănică este un tată împlinit. Artistul are doi băieți și o fiică superbă. Recent, acesta, împreună cu copiii și soția lui, Lavinia Pârva, au plecat în vacanță la mare. Radu Ștefan a publicat pe Instagram o fotografie rară în care apare alături de sora sa.

Radu Ștefan, care are 19 ani, și Violeta, care are 14 ani și jumătate, par să aibă o relație cu totul specială și seamănă enorm unul cu altul. Copiii au trăsături perfecte, au ochii expresivi, sunt ambii înalți și atrag ușor priviri admirative.

Imaginea de pe Instagram, publicată de Libertatea.ro, pare ruptă dintr-o revistă de cinema.

Radu Ștefan are ceva din relaxarea și naturalețea tatălui său, Ștefan Bănică (53 de ani), este șic, are o privire pătrunzătoare și un zâmbet de Alain Delon. Violeta este Zână, ca mama ei, Andreea Marin. Extrem de feminină, cu părul lung, ca abanosul, ochii albaștri și pielea albă, Violeta își poartă cu eleganță rochia, sandalele cu toc, șalul și tinerețea. Este înaltă și subțirică precum o trestie și l-a ajuns în înălțime pe fratele ei. Cei doi au mai avut o apariție de poveste pe covorul roșu, la Gala UCIN, în septembrie 2020. Doar că atunci au fost însoțiți de Andreea Marin.

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul artistului şi al Cameliei Constantinescu, va împlini anul viitor, în februarie, 20 ani şi îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul artistic. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (46 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (36 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019.

Sursa: Click.ro