Fiica cunoscutului cuplu de vedete a vorbit deschis despre conexiunea ei cu părinții și a dezvăluit tipul de educație pe care a primit-o de la ei. Violeta se arată extrem de mândră de mama și tatăl său și le transmite un mesaj emoționant.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au toate motivele să fie mândri. Fiica lor, Violeta, s-a transformat într-o tânără domnișoară de o frumusețe impresionantă. Chiar dacă aparițiile sale publice sunt rare, de fiecare dată când apare, emană un farmec aparte.

La vârsta de 16 ani, Violeta Bănică a fost recent invitată într-o emisiune online, unde a vorbit despre relația cu părinții săi. Adolescența a vorbit cu căldură despre ei și chiar a rostit o declarație de dragoste care cu siguranță i-a emoționat.

“Amândoi părinții mei mi-au spus același lucru: ‘Vedem că ești un copil special, te iubim din toată inima și te susținem în tot ceea ce alegi să faci.’ Și din acest motiv îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți extraordinari, pur și simplu. Mă simt cu adevărat mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, frumoși, care sunt mereu alături de mine atunci când am nevoie,” a spus tânăra despre părinții săi, potrivit Spectacola.ro.

Fiica lui Andreea Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu este doar frumoasă, ci și inteligentă și extrem de harnică. Cu câteva săptămâni în urmă, adolescenta a călătorit în Statele Unite, unde a obținut o bursă. Mama ei a însoțit-o și a împărtășit o postare pe rețelele de socializare, detaliind întreaga experiență. Fosta prezentatoare TV și-a exprimat mândria profundă față de fiica ei și realizările sale.

“Acum știu că fiica mea a crescut și, prin propria ei putere și prin alegerea propriilor decizii, a navigat cu succes prin interviuri de calificare, eseuri și cerințele online ale prestigioasei Fundații Tony Robbins. Ea a devenit singura adolescentă din România care a călătorit în America anul acesta pentru o săptămână intensivă și plină de inspirație de învățare la Summitul Global pentru Tineret din San Diego. Această experiență a avut un impact pozitiv asupra ei, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și formatori bine-cunoscuți la nivel mondial. Ne este teamă că nu se va descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol, nu mai există granițe, când măsura care contează este capacitatea minții lor. O bursă de acest fel este o oportunitate care schimbă perspectiva unui tânăr la început de drum și îi oferă aripi către viitor,” a scris Andreea Marin pe Instagram, alături de fotografii dincolo de ocean.

Distribuie articolul: