Centrul de cursuri, carieră și dezvoltare personală „Puterea Succesului” organizează, sâmbătă, 11 noiembrie, primul training motivațional pentru tineri. Evenimentul, din seria de 10, va dura 4 ore (11:00-15:00) și se va desfășura în incinta Academy+.

La training-ul „Puterea de a învinge” (fricile, obstacolele, negaţiile, temerile, nereuşitele, defectele, provocările gândurile / convingerile negative) tinerii vor afla:

puterea succesCum te poate influenţa puterea imaginii personale

Cum să ai siguranţa că ideea te va duce la succes

Cum poţi să antrenezi mintea prin concentrare

Cum găseşti ambiția și puterea de decizie

Cum să-ţi dezvolţi încrederea în sine

Cum să-ţi găsești liniştea interioară

Scopul acestor 10 training-uri este de a motiva tinerii, de a le schimba viziunile prin exemplele celor, care reușesc și pe care-i vor cunoaște în cadrul evenimentelor. Tinerii de succes  le vor  transmite încrederea că se poate, îi vor  motiva să aibă scopuri bine definite și o planificare corectă a timpului. Totodată training-urile sunt binevenite și persoanelor depresive.

Trainer va fi Dorina Arsene, care după o experiență de 6 ani de cursuri, training-uri despre bunele maniere, vrea să susțină tinerii și în domeniul dezvoltării personale.

„În ultima perioadă tot mai multe discuții am avut cu diferite persoane despre depresia în rândurile tinerilor. La fel, câțiva profesori de la universitate se întrebau cum este posibil să nu ai dorințe, scopuri bine definite, fiind tânăr, spun că este o generație diferită. Și, tot, în acest context, m-au solicitat două tinere pentru un program individual de dezvoltare personală, anume la aceste subiecte menționate mai sus. Astfel, am spus că sunt prea multe coincidențe și trebuie să dezvolt ceva mai de amploare, pentru mai mulți tineri. Prin organizarea acestor evenimente, îmi doresc să pun accent pe ideea că ”ACUM – este tot ce ai”. Acționează, implică-te, dorește-ți mai mult și sigur vei obține. Astfel, la fiecare eveniment vom avea un invitat surpriză care ne va motiva cu reușitele sale, cu experiența sa că se poate”, susține Dorina Arsene.

Acest training este primul din seria de training-uri motivaționale pe care le va organiza Centrul ”Puterea Succesului” pe parcursul unui an.

„Ne dorim să ajutăm tinerii să vadă partea plină a paharului, să fie mai optimiști, mai siguri pe sine și dornici să facă o schimbare, iar puterea interioară, motivarea și încrederea că vor reuși trebuie să o găsească în interior și doar așa vor reuși.   Gândurile pozitive ne ajută foarte mult să obținem ce ne dorim. Nu trebuie să lăsăm un eșec venit după o altă nereușită să se transforme în stare depresivă. Stare, ce îi caracterizează astăzi pe mulți tineri”, mai spune Dorina Arsene.

Taxa de participare la training este de 350 de lei. O parte din bani vor fi oferiți în scopuri caritabile. Vor ajunge la o persoană aflată în depresie și care are nevoie de ajutor. Astfel, noi îi vom achita 20 de ședințe la psiholog și totodată va beneficia și de 20 de ședințe la Centrul nostru pentru a-și recăpăta încrederea în sine, a-și dezvolta imaginea personală și a-și forma un scop bine definit.

Pentru mai multe detalii apelați la 068210006 sau pe adresa de e-mail: dorarsene@gmail.com        

 

 

 

Distribuie articolul: