Nu mai este un secret că interpreta română Sorina Mihalache, alias Sore, este însărcinată în 5 luni, iar tatăl copilului este avocatul Mircea Julean. Chiar dacă va deveni mămică în scurt timp, vedeta nu se lasă de muzică și, recent, a lansat o piesă care îi descrie în totalitate starea de spirit.

„Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea și îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie…voi fi mămică! Piesa și clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum și mă bucur să transmit asta, inedit, muzical”, sublinia Sore.

Cea mai nouă piesă din repertoriul interpretei, „Când vremea e rea”, a fost lansată încă la 27 octombrie și poartă semnătura MediaProMusic. În timp ce clipul a fost regizat de Iulian Moga, la text, artista a muncit alături de Smiley și Theea Miculescu, iar la muzică – alături de cei doi, Șerban Cazan și Marius Pop.

Anume acum o lună ,fanii interpretei aflau despre faptul că Sore urmează să devină mămică. Atunci, însă, cântăreața nu trăda o burtică atât de proeminentă.

11986428_1090450330995370_6955518516994100710_n

Zilele recute, Sore a publicat și filmul „making of” pentru videoclipul piesei.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: