Într-o lume în care știința este în continuă evoluție și în fiecare zi iau naștere idei noi inovatoare, iată o alta care cu siguranță te va uimi. Este vorba de un hotel zburător gigant futurist, care oferă facilități de bază, cum ar fi o sală de sport și o piscină, cu capacitatea de a transporta aproximativ 5.000 de pasageri.

Hashem Al-Ghaili, designerul Sky Cruise, a descris aeronava drept „viitorul transportului” și a explicat că companiile aeriene convenționale vor „transporta” pasageri către și de la „Sky Cruise”, care nu va atinge niciodată solul scrie traveller365.com.

Cel mai surprinzător lucru la acest concept este că este gândit pentru a rămâne în aer câteva zile sau chiar luni, deoarece va fi alimentat de energie nucleară prin 20 de motoare de fuziune nucleară. Chiar și reparațiile, plus alte lucrări de întreținere vor avea loc și atunci când Sky Cruise va fi în aer.

Vorbind despre aeronavă către Daily Star, Al-Ghaili, a întrebat de câți piloți ar fi nevoie pentru a zbura cu Sky Cruise, răspunsul a fost: „Reieșind din această tehnologie, mai vrei piloți? Cred că va fi complet autonom”.

Deși data de funcționare a hotelului zburător nu a fost încă anunțată, imaginați-vă o idee despre cum va arăta acest concept când va deveni realitate prin videoclipul de mai jos:

Distribuie articolul: