Interpretul Vali Boghean s-a ivit un adevărat psiholog în relații și a vieții unui bărbat. Tocmai acum, fiind la vârsta când înțelege cu adevărat sensul vieții, importanța dragostei și cum este bărbatul, a putut povesti și publicului. 

În cadrul podcastului Unu. Noaptea, bărbatul a reflectat asupra dragostei și a povestit ce înseamnă pentru el iubirea necondiționată:

„ Dragostea este un sentiment necondiționat. Numai m-am gândit de ce fac pasul acesta sau acesta, fără acea nu este dragoste. Eu am cumpărat acea floare, nu știu dacă este ziua ei sau 8 martie, gata asta nu mai este dragoste. Acestea sunt niște obligațiuni sau niște gesturi. Dragostea este să faci tot și fără să aștepți nimic.”

Vali a ținut să spună și despre bărbat, rolul acestuia în viața unei femei. Interpretul este de părerea că bărbații se maturizează din păcate prea târziu.

Bărbații se maturizează prea târziu, din păcate, trebuie să-ți asumi suferința și răbdarea. Un bărbat, mai devreme de 30 și abia își dă seama ce-i cu viața lui. Până atunci este un om care are potențial de a se înmulți, în rest este o materie ne exactă, nefixă, nu se supune logicii.”

Vali a oferit și un sfat pentru femei și anume de a elimina bărbații  din viața sa care nu-și pot cere scuze pentru faptele sale:

Pentru că este prima calitate și primul lucru care șansă să devină bărbat . Greu, ușor, dar dacă el nu-și poate cere scuze conștient, nu la dorința sau pentru ca să-și atingă scopurile. Scuza, conștientizarea, arată puterea unui bărbat. “