Teodor Cârnaț, tată a 10 copii, dar visează ca familia sa să devină mai mare. Bărbatul a povestit în cadrul unui podcast despre cazul tragic din familia sa și dorința de a crește toți copii care-i vor fi dați de Dumnezeu.

Niciodată nu am planificat să am mulți copii. Dar după ce am avut un caz tragic, am pierdut un copil, la înmormântarea lui am spus – Câți copii îmi va da Dumnezeu, pe toți o să-i cresc si o să-i iubesc”, a menționat avocatul.

Totodată, Teodor a retrăit încă o dată ziua când a înmormântat cel de-al doilea copil al său, din prima căsătorie și promisiunea pe care și-a dat-o.

A decedat în ochii mei și de atunci am înțeles cu adevărat care este misiunea omului pe pământ. Să lăsăm urmași, să facem fapte bune. Pentru asta noi lucrăm, depunem suflet și trăim…
Bunica mea a născut 12 copii, dintre care cinci au studii superioare și au trăit într-o perioadă foarte grea. Acum sunt toate condițiile de a crește un copil, important să ai dorință. Am înțeles că oamenii din țările bogate sunt mai egoiști, nasc tot mai puțini copii, dar ei sunt viitorul, pământul aparține copiilor”, a adăugat acesta.

Amintim că Teodor și Marina Cârnaț au împreună 9 copii: 5 fete și 4 băieți. Din prima căsnicie, avocatul mai are o fiică.

Distribuie articolul: