După înmormântarea soțului său, opozantul rus Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaia a postat un videoclip și un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Deși nu a putut fi prezentă la ceremonie, Iulia și-a exprimat dragostea eternă față de soțul ei pe rețelele sociale.

„Lioșa,  îți mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că ai fost mereu alături, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru că mereu îți făceai griji și te gândeai la mine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să fac asta, astfel încât tu, de acolo de sus, să fii fericit pentru mine și să te mândrești cu mine. Nu știu dacă voi reuși sau nu, dar voi încerca.

Ne vom întâlni cu siguranță într-o zi. Au rămas atâtea cuvinte nespuse și am atâtea cântece salvate în telefon, cântece stupide și amuzante, sincer, cântece ridicole, dar sunt despre noi și îmi doream atât de mult să le asculți, să văd cum zâmbești și apoi să mă îmbrățișezi.

Te iubesc pe vecie. Odihnește-te în pace”, a scris Navalnaia.

Distribuie articolul: