Valeria Pasha, a reacționat după ce Teleradio-Moldova a analizat contestația depusă în urma Selecției Naționale Eurovision 2024. Ea consideră că răspunsul televiziunii era de așteptat și a găsit amuzant faptul că ar fi fost votată din țări exotice. Valeria a subliniat că ar fi preferata publicului și chiar dacă numărul de “voturi nevalide” ar fi fost scăzut.

„Răspunsul a fost unul previzibil, ca și cel din cadrul dezbaterilor. TRM continuă să se pronunțe precum că „este în drept să decidă dacă va organiza și desfășura etapa următoare și dacă va desemna în alt mod reprezentantul Republicii Moldova”.

Uite așa televiziunea națională încurajează artiștii să participe la Selecția Națională Eurovision. Eu înțeleg că atacul este cred că cea mai bună formă de apărare în cazul Moldovei 1. Ce să vă zic, eu am trimis acea contestație pentru a primi un răspuns, o claritate la ceea ce s-a întâmplat. Ce face televiziunea națională? Încearcă să dea în mine, spunând că eu am falsificat 950 de voturi. Apropo, voturi au venit din Aruba, Bahamas, Bangladesh. Piesa Anti-Princess a ajuns virală și acolo, eu mă bucur. Bun, gluma e glumă”, a spus Valeria Pasha.

Artista a menționat că o depășește pe Natalia Barbu chiar și fără voturile pe care TRM le consideră nevalide.

„Chiar dacă facem un calcul, scădem „voturile nevalide” din numărul total, rezultă 4771-950 = 3821, ceea ce depășește voturile participantului care a ocupat locul doi la votul publicului, cu peste 1000”.

Ieri, IP Compania „Teleradio Moldova” a emis un răspuns în legătură cu contestația depusă de interpretă Valeria Pasha, care era nemulțumită de decizia comitetului organizatoric al preselecției naționale a Concursului Eurovision de a o desemna pe interpretă Natalia Barbu drept învingătoare, deși ambele au acumulat același punctaj.

Distribuie articolul: