Promisiune îndeplinită. Renato Usatîi a transferat câte 10 mii de euro pentru studiile celor trei copii ai ofițerului Igor Ciofu, ucis acum un an la Aeroportul din Chișinău. Președintele „Partidului Nostru” s-a întâlnit cu familia lui Igor Ciofu în acest weekend și le-a comunicat personal despre această donație.

„Asta în cinstea tatălui, care, din punctul meu e vedere, dar și a mai multor altor oameni, a fost un bărbat și un erou adevărat pentru țara noastră. Ca amintire de la tata, voi o să aveți posibilitatea să vă faceți studiile acolo unde veți dori”, a spus Usatîi.

Iar asta nu a fost tot. Usatîi a pregătit o surpriză pentru copii – un câine pudel.

Amintim că tragedia de la Aeroportul Internațional Chișinău a avut loc în ziua de 30 iunie 2023. Un cetățean din Tadjikistan, căruia i-a fost interzisă intrarea în Moldova, a deschis focul cu arma. În urma atacului, polițistul de frontieră Serghei Muntean și angajatul din securitatea aeroportuară Igor Ciofu au pierit.

În ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, Renato Usatîi a anunțat că va oferi fiecărui dintre cei trei copii ai lui Igor Ciofu câte 10 mii de euro pentru studii.

 

Distribuie articolul: