Persoanele care au cunoscut-o pe Ana-Maria Guja sunt indignate de mai multe erori din presă și au filmat și arătat locul în care a fost găsit corpul neînsuflețit al tinerei însărcinate. Accesul în zonă este interzis și încercuit de poliție. Vă avertizăm că imaginile pot afecta emoțional, dat fiind contextul descrierilor despre această crimă apărute în spațiul public.

Ana-Maria Guja, o tânără însărcinată în luna a șasea, în vârstă de doar 19 ani, din Orhei, a dispărut pe 12 aprilie 2024. S-a stabilit că urcase într-o mașină de ocazie condusă de G. C., șoferul din Chițcanii Vechi, raionul Telenești, fost polițist și angajat al sistemului penitenciar. Acesta a fost reținut ca principal suspect și arestat preventiv pentru 30 de zile, refuzând să colaboreze cu anchetatorii.

La patru zile de la dispariția Anei-Maria, o altă tânără a urcat în mașina lui G. C. Poliția a audiat-o în calitate de martor în acest caz și s-a constatat că le-a relatat oamenilor legii că a observat un comportament suspect din partea bărbatului și a simțit o amenințare din partea acestuia, sunându-și prietenul cu care a rămas conectată în căști pe tot parcursul deplasării.

Pe data de 20 aprilie curent, a fost găsit corpul neînsuflețit al fetei, într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea unde locuia bărbatul. În timpul perchezițiilor în casa acestuia au fost descoperite mai multe obiecte care aparțineau unor femei necunoscute.

Distribuie articolul: