Pe când agricultorii protestau în fața Parlamentului, aducând canistre pentru Vladimir Bolea, mașinile fermierilor Sergiu Stefanco și Vasile Costiuc au fost ridicate de forțele de ordine pentru că erau parcate neregulamentar în centrul capitalei. Liderul Partidului Democrația Acasă a publicat un video de la fața locului, în care critică guvernarea și o numește în termeni duri, afirmând că și mașina sa a fost ridicată.

 

„Așa fac negocierile băieții, evacuează mașina lui Stefanco. Iată domnul polițist care execută ordinele. Așa ei negociază? E o comandă, pe a lui Vasile Costiuc tot au evacuat-o, două mașini în Chișinău trebuiau evacuate”, a declarat bărbatul care a filmat la fața locului.

 

Și liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, a spus că i-a fost evacuat microbuzul. Eu mai mari p**ari ca cei care au venit la conducere nu am văzut în viața mea. Mi-am parcat mașina în spate la Parlament, unde nu încurcă la nimeni, am luat boxa, să o duc, 20 de minute. Au luat-o șpi au dus-o, apoi cheamă la calm, la integrare europeană, la referendumuri, mai bine tac. Ni s-au urcat pe cap și-i duc moldovenii și apleacă și capul. Cât poți să rabzi când îți bagă mâna în buzunar și îți iau banii? 800 de lei, 1000, 2000 de le, 5000 de lei, amenzi, penalități. Businessul procurorilor, hotărârea de Guvern a lui Pavel Filip, neanulată de Maia Sandu și p**arii pe care i-am adus la conducere. Ei numai știu să-și bată joc de oameni. Mi-au dus busul în parcarea specială, mie, lui Sergiu, celor care protestează împotriva regimului PAS”.

Distribuie articolul: